Koleżka nazywa się Johnny Macentee i gra w drużynie footballu amerykańskiego UConn, ale kogo to kurwa tu obchodzi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I to jest kurwa football? Gdzie tu nogi? Jak śmią hamerykanie football'em nazywać to coś, a prawdziwy football soccer'em?
@Thunderdome
jesteś pewien że to jest w 4:48 bo ja tam żadnej piłki nie widzę
jesteś pewien że to jest w 4:48 bo ja tam żadnej piłki nie widzę
niech się kurwa weźmie do uczciwej roboty
Ciekawe jak dobrze mu w bitwie na śnieżki idzie xD
Jebać jak rzuca...Ale kwestia jak tam mają zajebiście ŁO kurwa aż się zesrałem normalnie. Jak ja chodziłem do gimnazjum to wodę w basenie wymieniali raz w roku
ej ludzie, czy wy naprawdę myślicie, że on tak rzuca? przecież powstały setki fejków z piłką do kosza i miliony z nożną. jednak widzę, że kitu nigdy dość. poza tym ten film jest wyjątkowo amatorski, bo piłka często wypada z kadru - ŚCIEMA.
qurwa jaka sala ja pierdole... u nas to pewnie musieli by sprzedać wszystkie szpitale i wziąć kredyt na 13 lat aby taką pobudować. Swoja drogą trol- gurpegi ma rację śmierdzi fekem!
Jak Bullseye z Daredevila
@darKi0909
mia - paper planes
mia - paper planes
ja jebie patrzcie jakie oni maja sale ... nie dziwie się że tak trenują :]
@gurpegi jestes idiota siedź dalej przed kompem i mów że rzeczy które nigdy nie zrobisz są niemożliwe :]
@gurpegi jestes idiota siedź dalej przed kompem i mów że rzeczy które nigdy nie zrobisz są niemożliwe :]
na wojnie mógłby żołnierzom przeciwnej armii wrzucać granaty za kołnierz
bicie konia poprawia celność
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów