hardcore'owy wyczyn Bongo - maskotki Milwaukee Bucks
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Buliusz napisał/a:
pewnie ogólnie zajebiście gra w kosza, tylko jest za niski na NBA
Anthony Jerome "Spud" Webb miał koło 170 cm wzrostu i nie był za niski do NBA
kitkit napisał/a:
Eee, jak ja wychodzę z kuchni.
kitkit napisał/a:
jak ja wychodzę z kuchni.
kitkit napisał/a:
wychodzę z kuchni.
ŻE niby co robisz?!
Wracając do tematu to szacunek dla maskotki. Ja bym speniał zrobić coś takiego przed taką publiką.
ludzie moglibyście mi powiedzieć co to za muzyka leci pod koniec z tym fajnym beatem? jestem strasznym fanem takiej muzy i chciałbym znać tytuł, z góry dziekuje bardzo!
szacun dla maskotki!
szacun dla maskotki!
daf098 napisał/a:
Anthony Jerome "Spud" Webb miał koło 170 cm wzrostu i nie był za niski do NBA
To pewnie byłrozgrywającym
Jak się nazywa ta piosenka na samym końcu? wie ktoś?
tak wgl gdy się widzi takie coś, to się aż chce na mecze chodzić, szkoda że takiego czegoś w pl nie ma
tak wgl gdy się widzi takie coś, to się aż chce na mecze chodzić, szkoda że takiego czegoś w pl nie ma
widzieliscie jak materace fajnie składają na trzy częsci ;d nie tak jak w polskich szkołach materac koło materacu ;(
Bez tych materacy wyczyn mógł być ciekawszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów