18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
goderz 2013-06-11, 12:12
O kurwa nice. Odkryłem u siebie niedawno właśnie tego typu zdolności (znakomite wyczucie rytmu, zgranie w uderzaniach) z tym, że na perkusje mnie nie stać a nie wiem czego bym mógł spróbować. Musze takie coś kupić. Znacie jeszcze jakieś instrumenty w które można uderzać? Niestety nie znam się na tym
Zgłoś
Skid17 2013-06-11, 12:19
kurwa sadol to jest chyba jedna z nielicznych stron na których codziennie poznaję coś nowego
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-06-11, 12:23
goderz napisał/a:

O kurwa nice. Odkryłem u siebie niedawno właśnie tego typu zdolności (znakomite wyczucie rytmu, zgranie w uderzaniach) z tym, że na perkusje mnie nie stać a nie wiem czego bym mógł spróbować. Musze takie coś kupić. Znacie jeszcze jakieś instrumenty w które można uderzać? Niestety nie znam się na tym

Proponuję to:

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
goderz 2013-06-11, 12:28
@SZAJBAAA
Mam w domu z Edena i napierdalam bez końca jak na razie
Zgłoś
K................i 2013-06-11, 12:28
oooooooooo ostatnio koleś w Poznaniu na Półwiejskiej (czyli ulicy, gdzie są artyści, ulotkarze, żebracy, Green Pejsy etc.) grał na tym.
Zgłoś
uookie 2013-06-11, 14:11
best
/watch?v=SVbrEih8lUc

fb.com/uookie
Zgłoś
kolaprzezka 2013-06-11, 15:11 1
no i to jest uliczny artysta, a nie jak w centrum Warszawy wyskoczy ten pojeb co w krzesło napierdala myśląc, że sztukę wielką tworzy, maestro pierdolony
Zgłoś
Novik 2017-05-09, 16:46
W halo to możesz sobie zagrać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów