ja bym się zesrał lecąc tak jak on
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a skąd wiemy że i on się nie zesrał??? w sumie liczyłem że przypierdoli w molo, podtratowany jeszcze jakimś mega podmuchem
A gdzie tam jest surfer???
surfer - osoba pływająca na falach za pomocą deski bez pędnika (żagla)
kitesurfer - osoba pływająca na wodzie za pomocą deski i latawca (jak na filmie)
windsurfer - osoba pływająca na wodzie za pomocą deski i żagla (jak nie na filmie)
Niby mała różnica ale to tak jakbys dostał od babci Battelfielda 3 na X Boxa podczas gdy masz PS3....
surfer - osoba pływająca na falach za pomocą deski bez pędnika (żagla)
kitesurfer - osoba pływająca na wodzie za pomocą deski i latawca (jak na filmie)
windsurfer - osoba pływająca na wodzie za pomocą deski i żagla (jak nie na filmie)
Niby mała różnica ale to tak jakbys dostał od babci Battelfielda 3 na X Boxa podczas gdy masz PS3....
@Iwanowy81
Bardziej jakby ci obiecała Battlefield 3, a dostałbyś Modern Warfare
Bardziej jakby ci obiecała Battlefield 3, a dostałbyś Modern Warfare
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów