📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mozg przex miliony lat wykształcił taką umiejętność ze wystarczy ze popatrzysz na czyjąś mordę i już wszystko wiesz
Ciekawy czy za zabicie takiej paskudy daja mandat, czy tylko punkty karne.
Taką wredną małą kurwę to mogła matka odjebać. Chyba że ojciec, ale to by było ciekawe zrządzenie losu, bo przecież nigdy się nie poznali.
Toooomek napisał/a:
Ciekawy czy za zabicie takiej paskudy daja mandat, czy tylko punkty karne.
Pouczenie.
Jakaś małpa hermafrodyta bo wciąż nie wiem jaka to płeć
CzerstWybut napisał/a:
Ciekawe kto ją odstrzelił, czy ta babka, jej chlop, czy dziecko.
Przecież na początku mówi do kamery ,,to twoje matka tak?,, i dalej zeby nie igrał z nią a potem tłucze jeszcze matke. Także wnioskuje że syn , za co idzie tylko pogratulować.
ja pierdole ale toto piękne jak większość samic u negroidów dobrze że zdechło nim złożyło jaja
[ Dodano 2024-12-06, 21:50 ]
murzyńska negroidalna nie podoba ci się bo nie jesteś zoofilem
[ Dodano 2024-12-06, 21:50 ]
Bul_od_bytu napisał/a:
Jakaś małpa hermafrodyta bo wciąż nie wiem jaka to płeć
murzyńska negroidalna nie podoba ci się bo nie jesteś zoofilem
Najlepsza wiadomość dnia
To nie nastolatka. Smoluchy to nie ludzie. To oddzielna rasa. Bliżej im do małp. Bez białego człowieka ten gatunek małp nadal skakał by po drzewach. Niczego oprócz HIV, aids nie wynaleźli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów