A jak nie, to chuj- spierdoli się do jakiejś nowej zelandii czy na inną wyspę owczą, gdzie żyje się spokojnie. Nikt nie każe wam przecież tkwić an siłę w tym polskim szambie.
Z tymże teraz narzekają, a jak lechu i jaro byli obaj przy władzy to było wszystko dobrze.
Problem z PiSem jest taki, nic nie robią a przypierdalają się do inncyh co robią to samo co oni. Hipokryci, debile i wulgarne patałachy ( )
Następna sprawa, wolę by tusk i komorowski lizali dupę rosji niż kaczory ameryce.
Jak rządził PiS to narzekało PO, nie ma dziwne, zawsze będzie ktoś narzekać. PO też nic nie robi, a jeśli robi to też nie na korzyść państwa.
Tak czy inaczej wolałbym, żeby nie lizali dupy nikomu ;d
1. miało nie być politycznie
2. większość polityków PiS to byli działacze/członkowie PZPR, bardzo duża część z nich do samego końca istnienia PZPR, więc nie pierdol bo gówno wiesz, kto karierę w PRL u robił,
3. z Twoim avatarkiem i aktywnością na Sadolu zachowujesz się jak typowy forumowicz Onetu albo WP, więc jak masz zamiar tutaj PiS gloryfikować - wypierdalaj (na WP).
@up Ja odpowiedziałem (karwa)
Pan Fasola,
1. miało nie być politycznie
2. większość polityków PiS to byli działacze/członkowie PZPR, bardzo duża część z nich do samego końca istnienia PZPR, więc nie pierdol bo gówno wiesz, kto karierę w PRL u robił,
3. z Twoim avatarkiem i aktywnością na Sadolu zachowujesz się jak typowy forumowicz Onetu albo WP, więc jak masz zamiar tutaj PiS gloryfikować - wypierdalaj (na WP).
@up Ja odpowiedziałem (karwa)
1. Filmik polityczny, a mamy o polityce nie pisać? To o czym o krówkach?
2. Nie większość! Manipulacja słowem. Tylko część osób! Zresztą tak jak w PO. Z tym, że to nie ma znaczenia kto był gdzie wcześniej. Mamy przyjmować chujnię serwowaną przez PO tylko dlatego, że któryś tam niby walczył o demokrację w Polsce?
3. Tutaj zaś jak w jakimś wypiździewie typu Korea Płn. liczy się tylko jedyne słuszne poglądy, a jak nie to jesteś troll. A avatar mi się podoba i zostanie.
Są w prawdzie takie osoby jak np. Marcin Chmielowski , ale jest ich za mało żeby potrząsnąć ludźmi którzy nadal wierzą w zjebaną "Solidarność" i wszelkie jej pomioty....
Nie wiem czym tu się podniecać. Nasz kraj potrzebuje kogoś nowego...
Polska młodzież ( w tym też ja sam, który jakoś daje rade i na razie ma wyjebane ) potrafimy tylko narzekać w internecie... każdy boi się rozdeptać gówno bo mu będzie podeszwa śmierdzieć...
Są w prawdzie takie osoby jak np. Marcin Chmielowski , ale jest ich za mało żeby potrząsnąć ludźmi którzy nadal wierzą w zjebaną "Solidarność" i wszelkie jej pomioty....
Masz racje, potrafimy tylko narzekać. Potrzeba kogoś kto to wszystko poprowadzi, zbierze większą grupę. Niestety rząd "zamknął" wszystkie większe zakłady tj. stocznia i nie ma dużej grupy ludzi, która pójdzie za kimś kto ruszy pierwszy. Bo jak niby zebrać grupę w internecie? Ludzi którzy się nie znają i nie ufają sobie?
Masz racje, potrafimy tylko narzekać. Potrzeba kogoś kto to wszystko poprowadzi, zbierze większą grupę. Niestety rząd "zamknął" wszystkie większe zakłady tj. stocznia i nie ma dużej grupy ludzi, która pójdzie za kimś kto ruszy pierwszy. Bo jak niby zebrać grupę w internecie? Ludzi którzy się nie znają i nie ufają sobie?
Sorry, ale planowanie jakiegoś przewrotu czy tam powstania społecznego jest co najmniej śmieszne. Już pomijam, że po takim czymś jeszcze gorszy męt dostałby się do władzy.
"LISTA OBECNOŚCI Ś.P. LECHA KACZYŃSKIEGO W KATYNIU
10 kwietnia 2006 r. - nieobecny
17 września 2006 r.- nieobecny
10 kwietnia 2007 r. - nieobecny
17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu)
10 kwietnia 2008 r. - nieobecny
17 września 2008 r. - nieobecny
10 kwietnia 2009 r. - nieobecny
10 września 2009 r. - nieobecny
2010 - ................................ ......(wybory prezydenckie i samorządowe)
i po co dorabianie do tego jakiejś mitologii?!?"
Jeździ co 5 lat, tak jak się powinno. A ciemny lud stawia piwa bo niekumaty. Inteligentni ludzie odbiorą to jako dowód, że jemu zależało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów