18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Niesławne forum "Onion"
Hunter562 • 2011-03-07, 22:45
Do wszystkich napinaczy, obrońców moralności i innych takich.
Zluzujcie poślady i nie piszcie czego by komuś nie zrobiliście.

To tyle tytułem wstępu. Forum zwane potocznie "cebulką" było polskim forum używającym TOR (praktycznie 100% anonimowości w necie). Od dłuższego czasu jest zamknięte, ale znalazłem kilka screenów z niego.

Reszta w komentarzach.

youtube.com/user/hunterexx
http://libya-war.blog.pl/
Zgłoś
_................_ 2011-03-11, 21:42
łoj tam same lajty żeś wrzucił
w sumie szkoda, że forum już nie działa, naprawdę były tam poruszane takie tematy i udostepniane takie materiały, że głowa mała (wcale nie tylko pedofilskie, swego czasu powodzeniem cieszył się topic o sposobach zabicia człowieka bez pozostawienia materiałów dowodowych ). paradoksalnie początkiem końca oniona było zwiększenie jego popularności, spowodowane głównie rozmieszczaniem w necie szokujących screenów z tegoż forum (najbardziej znany to chyba ten z rozmową nekrofili). potem to już tylko nieustający napływ gimbusiarni tworzącej chujowe prowokacje i topici o tym, że policja namierzyła wszystkich userów.

co do anonimowości to TOR zapewnia praktycznie 100% bezpieczeństwo.
Zgłoś
W 2011-03-12, 0:50 4
szkoda, że dowiedziałam się o "cebulce" gdy już ją zamknięto
Zgłoś
polonia66 2011-03-12, 10:58
moze i tak ale.. jakby takie cos miało miejsce to takie jest moje zdanie...
a kto by sie w takie gówno bawił?
niby TOR100%anonimowość ale kto tam wie ...

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
Krzysztof 2011-03-21, 14:51
W napisał/a:

szkoda, że dowiedziałam się o "cebulce" gdy już ją zamknięto

TOR z tego co wiem dalej działa.
W sieci TOR nie tylko Polska cebulka była.

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
W 2011-03-21, 17:44
Krzysztof napisał/a:

TOR z tego co wiem dalej działa.
W sieci TOR nie tylko Polska cebulka była.

ja nieznaju takie trudne rzeczy
Zgłoś
d................e 2011-03-23, 8:13
Raz na jakiś tam czas pojawia się taki odkrywca internetu, który znalazł wszy onion forum ogłasza wszem i wobec o tym plugawym miejscu. Szkoda tylko, że co sprytniejsi, poza autorem tych wypocin, o forum wiedzą już od dawna. Gratulacje, góra urodziła mysz.
Zgłoś
cos 2011-04-16, 22:51
Dodam tylko że prawdopodobnie większość (może coś koło 70%) ruchu w TORze było obsługiwane przez polizai,przynajmniej w dojczlandzie,śledzili i podpuszczali tam neonazistów,pedofili i innych interesujacych ludzi.
Zgłoś
Hunter562 2011-05-14, 21:00 1
kobietaiprawo.pl/syn-mnie-pobil-pod-wplywem-onionforum.html

youtube.com/user/hunterexx
http://libya-war.blog.pl/
Zgłoś
B................g 2011-05-14, 21:15
HerrJacuch napisał/a:

Teraz się przyznać, ilu chciało zobaczyć zapłakaną córeczkę tatusia i wklepywało linka?

jpkos24pl2r3urlw.onion:6969/download/file.php?id=865&sid=155f079d0874bf8ab0153434ce0f8e40&mode=view

Coś pokręciłem?
Link nie działa
Zgłoś
WhiteBaran 2011-05-15, 13:57
Bóg, nie ma tego zdjęcia już w internecie. Odpuść. Wiecie co ? Onion 1:0 Sadol.
Dobrze, że zamknęli tamto forum/stronę etc.

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Zgłoś
regal 2011-06-25, 14:19
Już od dawna sprawnie funkcjonuje następca onionforum czyli torowisko: vjelr2xdaqsgslzr.onion
Zgłoś
brzostek313 2011-09-12, 0:43
POLONIA66 ma Całkowitą rację.
Jebanych skurwysynów pedofilów wykastrować, pociąć, i do pierdla.
Tam poczół by się jak jego ofiara a nawet gorzej.A potem jebanego skurwysyna by wykączyli.
Kara śmierci to jeszcze dla takiego Chuja przysługa

[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2011-09-12, 07:06 ]
tak tak, a najgorsza kara dla tych zboczeńców- dać im do łapy słownik i kazać poprawiać twoje posty
Zgłoś
slaw0003 2012-07-02, 20:11 19
Bardzo prosty i dokładnie wytłumaczony sposób na proste pieniądze.
Zgłoś
AngryCow 2012-07-02, 20:27 4
Głupota. Młodzi, jurni Wietnamczycy przyjęliby takie warunki pracy z pocałowaniem ręki. Tymczasem gość dla tych sześciu dzieciaków, które stanowiłby dużą mniejszą siłę roboczą, ryzykuję dożywocie i wydaje kilkadziesiąt tysięcy dolarów(jeśli już przyjął tak dostojną walutę) na same zabezpieczenie stanowiska pracy. Też mi biznesmen.
Zgłoś
bloodwar 2012-07-02, 20:45 2
Ja pierdole, jakby koleś chciał gwałcić w odbyta za braki w wynikach pracy to takie Biedronie i spółka by dostawali miesiąc w miesiąc tytuł "Bumelant miesiąca"

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów