Nie ma niewinnych, są tylko źle przesluchani...Myslałem że się zrzyga, najbardziej nie lubie jak podbijam do najładniejszej typiarki na imprezie, ściema dobrze idzie, nadajemy na tych samych falach choć może trochę małomówna więc idę jej kupić drina żeby się rozkręciła, wracam patrzę a tu jakieś zarzygane gówno zamiast ślicznej blond-laleczki a jej koleżanka mi mówi, że ona od pół godziny spała i jak się obudziła to się zrzygała
ty to masz życie... nie to co ja, cały czas przed kompem
Myslałem że się zrzyga, najbardziej nie lubie jak podbijam do najładniejszej typiarki na imprezie, ściema dobrze idzie, nadajemy na tych samych falach choć może trochę małomówna więc idę jej kupić drina żeby się rozkręciła, wracam patrzę a tu jakieś zarzygane gówno zamiast ślicznej blond-laleczki a jej koleżanka mi mówi, że ona od pół godziny spała i jak się obudziła to się zrzygała
Mam wrażenie,że opowiadasz nam zdarzenie z ostatniej imprezy
Myslałem że się zrzyga, najbardziej nie lubie jak podbijam do najładniejszej typiarki na imprezie, ściema dobrze idzie, nadajemy na tych samych falach choć może trochę małomówna więc idę jej kupić drina żeby się rozkręciła, wracam patrzę a tu jakieś zarzygane gówno zamiast ślicznej blond-laleczki a jej koleżanka mi mówi, że ona od pół godziny spała i jak się obudziła to się zrzygała
A u Ciebie w domu jeszcze się okazało, że miała kutasa i miałeś dzięki temu wspaniałą noc.
Alvaro, po prostu nie ''podbijaj'' do najbardziej pijanej laski (prawdopodobnie dlatego, ze u takiej masz najwieksze szanse ) , a jak juz jestes na tyle zdesperowany to chociaz jej upijaj dalej.