-przeczytał raz jeszcze sam do siebie pod nosem. po czym z wielkim usmiechem nacisnął enter.
-ale doj***łem - Pomyślał zadowolony.
"Nie dziwię się że mieszkasz na tym osiedlu"
blać pierdolona!! to najgorszy typ człowieka, chociaz cieżko taka sciere nazwać czlowiekiem. Brak słow okreslajacych jakie to okrucieństwo gdy matka tak sie obchodzi z własnym potomstwem...
Myślałem na początku, że mówisz o dziecku
zaraz, zaraz. Smarujesz dziecięce odbyty i jeszcze Ci za to płacą?
Kurwa mać, farciarz. Wygrał życie co nie?
blać pierdolona!! to najgorszy typ człowieka, chociaz cieżko taka sciere nazwać czlowiekiem. Brak słow okreslajacych jakie to okrucieństwo gdy matka tak sie obchodzi z własnym potomstwem...
nie zesraj sie
Powiem krótko ODJEBAĆ SUKE!!!!!!!
ale co ci ten niemowlak zrobił?
a teraz pomyśl, że ten bękart jest efektem brutalnego gwałtu dokonanego przez brata/wujka/ojca/kuzyna/najbliższego sąsiada. nic nie wiesz, ale demonizujesz biedną kobietę, która być może nie wiedziała, jak SAMA musi poradzić sobie z taką traumą.
wielka obrończyni życia. może mi jeszcze powiesz, że zygota to już człowiek, który ma duszę? idź się wykrzyczeć na jakimś marszu nierówności. może złapiesz wirusa i przynajmniej na 21 dni będzie z tobą spokój
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów