📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Już miałem pisać, że "w chuj niespodziewanie", któregoś suchoklatesa ta gruszka znokautuje, ale końcówka miło mnie zaskoczyła
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zavebe napisał/a:
ja pierdole powinni zrobić światowa kampanie jak należy nagrywać filmiki telefonami, smatrtfonami , I-padami i innymi duperelami
Nie generalizuj. Wszystko zależy od tego, w którym kierunku jest akcja. Gdy był np. niedawno filmik o gościu co skoczył na kozaka z trzeciego piętra na beton to bardzo słusznie został nagrany pionowo, dzięki czemu w jednym kadrze było objęte wszystko co trzeba. Gdyby był poziomo, to albo kamerzysta musiałby stać dalej co pogorszyłoby jakosć, albo musiałby ruszać kamerą w czasie upadku i zamiast walnięcia w beton obejrzelibyśmy buty nagrywającego.
Eh, liczyłem że któryś po mordzie dostanie. ;<
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów