📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dość, że nie robisz imprez u siebie to jeszcze koledze nabrudziłeś... nieładnie.
Z kurwami się nie pije. Po tym zdjęciu powinna ta osoba mu porządnie zajebać.
Wódka jest dal ludzi, a dla baranów woda. Tyle w temacie.
Jak byłem na pierwszym roku to kumpel najebał się jak prosię.
Kulturalnie poszedł się wyrzygać do kibla. Nawet trafił do muszli, problem tylko jest taki, że zapomniał klapę otworzyć.
Kulturalnie poszedł się wyrzygać do kibla. Nawet trafił do muszli, problem tylko jest taki, że zapomniał klapę otworzyć.
W chuj śmieszne ciekawe czy organizator imprezy by śmiał się jak ten osobnik zadławił swoimi rzygami... pewnie jeszcze słit focio by po robił na fejsbuka...;/
Kurwa, jak mnie takie rzeczy irytują. Kiedyś moją koleżankę tak załatwili, w podobny sposób, tylko oszczędzili robienia foteczek. Dziewczyna nic nie jadła od dwóch dni (ech, studenckie czasy) i poszła na imprezę. Wystarczyły 2-3 piwa, żeby straciła świadomość i zaczęła rzygać jak kot. Chuje głupie zostawili ją w łazience i nikt nawet nie pomyślał, żeby dziewczynę przenieść z jej rzygowin w inne miejsce. Rano obudziła się z poparzoną od kwasów żołądkowych połową twarzy. Blizny zniknęły, ale niesmak pozostał.
Z chujami się nie pije i tyle.
Z chujami się nie pije i tyle.
@up
mogli jeszcze otulić do snu kocykiem i zaśpiewać kołysanke <3...po chuj pić jak sie ma po tym wygladac jak gówno?
mogli jeszcze otulić do snu kocykiem i zaśpiewać kołysanke <3...po chuj pić jak sie ma po tym wygladac jak gówno?
Jedno jedyne pytanie, dość pokurwione, ale nie daje mi spokoju: to są rzygi czy kupka w tle?
No to już jest dno. Jak ktoś nie umie pic i doprowadza się do takiego stanu to niech potem przynajmniej nie ma pretensji, że nikt się nim nie zaopiekował, najlepiej zostawić takiego żeby miał nauczkę na przyszłość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów