📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak słyszę tą reklamę to za każdym razem mnie cipa zaczyna swędzieć.
@up.
Pewnie masz alergię na pierdolenie.
Taka sytuacja.
Pewnie masz alergię na pierdolenie.
Komentarz na YT jakiegoś kolesia (niecały)
,,Polska tonie w suplementach diety i tabletkach dopochwowych,,
,,Polska tonie w suplementach diety i tabletkach dopochwowych,,
pierwsze widzę, nie oglądam tv, Wy też moglibyście przestać zamiast pierdolić o tym co tam jest, gówno było, jest i będzie...
na DISCOVERY puszczają chyba wszystkie reklamy - jest ich tak tam dużo że nie ma czasu na puszczanie ciekawych dokumentów jakie były tam dawniej - to co teraz leci to chłam puszczany w przerwie reklam...
Wkurwia mnie ta reklama bo 1. Jest chujowa. 2. Dlaczego kurwa leci na discovery podczas męskich programów ? Najbardziej rozjebała mnie reklama podpasek na TVN Turbo
Wspominanie o genitaliach podczas codzienności wywołuje u mnie wymioty. Co innego podczas odpowiednich okolicznościach...
"Odczuwasz swędzenie śluzówki odbytu? Kup w aptece..."
Ja TV prawie nie oglądam, ale ta reklama to musi lecieć mega często bo parę razy widziałem.
Te reklamy leków nieźle piorą mózgi starszym osobom, moja prababcia ( ponad 80 lat) lubuje się w oglądaniu różnorakich reklam leków i jak widzi jakiś nowy, to zaraz leci do apteki i kupuje, a cieszy się jak małe dziecko z zabawki, przykre troszkę.
Te reklamy leków nieźle piorą mózgi starszym osobom, moja prababcia ( ponad 80 lat) lubuje się w oglądaniu różnorakich reklam leków i jak widzi jakiś nowy, to zaraz leci do apteki i kupuje, a cieszy się jak małe dziecko z zabawki, przykre troszkę.
meier napisał/a:
pierdolicie jak potłuczeni:D
Prawdziwy maczo-hetero lubi zanurzyć się w śmierdzącej, zgrzybiałej cipie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów