Nie ma co współczuć, przynajmniej jego bachory będą się cieszyły z byle gówna ;D Zrobi im np. Łabudka z korków po wódce i już radocha będzie.
co to kurwa jest "Łabudek"??? i od kiedy to wódka jest korkowana?
www.bestiassalvajes.comtaki mały dzieciak nie zdaje sobie sprawy z tego, że zachowując się w ten sposób sprawia przykrość rodzicom.. fakt - to nie jest już niemowlę ale jeszcze nie rozumie takich wartości. Dla takiego małolata wystarczyło że chciał ten rowerek z naklejką taką a nie inną albo akurat czerwony a nie niebieski i jest ryk ;p wyrośnie z tego. Trochę śmieszy mnie pierdolenie niektórych z was, że już nic z niego nie będzie, "rozpieszczony bachor" itp itd. Z was też pewnie były niezłe szczyle za młodu a teraz każdy uważa, że był dobrym dzieckiem.
Mimo to, mój bachor dostał by klapsa.
Dupa nie szklanka - nie zbije się.
I nie jest tu mowa o jakiś biciu i znęcaniu się. Jak się kiedyś przesadziło to dostało się w tyłek nie raz. Często wystarczyło tylko spojrzenie ojca xD
A teraz... to dzieci wychowują rodziców. I to już od maleńkości
"Urodziłem się zmęczony żyję by odpoczywać"Taaa mistrzowie wychowania się znaleźli. Was chyba też starzy batem po ryjach lali, skoro takie bzdety wypisujecie. Zresztą ciężko, żeby dzieci wychowywały dzieci, więc z łaski swojej... mordy w kubeł.
jak dla mnie to ty ty jesteś dzieckim