📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Normalna sprawa w bogatych krajach, gdzie nie ma debili co nienawidzą policji bo taka jest 'moda'. Policja jest szanowana i oni ten szacunek odwzajemniają.
u ns też by to miało jakiś sens bo by się sporo tanich kasków pojawiło na allegro
@Boroo Gdyby Polska policja nie miała tradycji w Zomo też byłaby normalna, a tak masz bande debili nie potrafiących trafić do mieszkania bandyty...
huja w polsce by nie przeszło kazdy by specjalnie jeździł bez kasku żeby mu dawali a później by sprzedawali na targu
Polak przejeżdzałby z 20 razy na dzień a potem wystawiłby kaski na allegro
Chciałbym widzieć taką akcję w Polsce. Jedyne co widzę to bandę idiotów z prewencji machających pałkami.
ODkarzacz napisał/a:
To jest kurwa inteligentne działanie które prowadzi do jakiś skutków.
"Jakiś" to może być słownik w twoich rękach, żebyś więcej takich kwiatków nie walił.
Kaski i kaski. Kiedyś nikt nie jeździł w kasku i było dobrze. Teraz dzieciaczkom na rowerkach trzeba milion ochraniaczy zakładać, bo sobie biedne krzywde zrobią. My za dzieciaka mieliśmy miliard kraks, wywrotek, zderzeń bez żadnych kasków i ochraniaczy i było spoko.
Poziom postów(nie wszystkich) mówi sam za siebie. Tak na marginesie to jeszcze nikt nie mówi o tym że jak ktoś ma kask albo kamizelkę to ludzie krzywo patrzą albo się śmieją. Kierowcy(nie wszyscy) zmieniają zdanie jak mało co takiego niewidocznego nie potrąca. Pozdro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów