📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Legenda głosi, że ten telefon z jabłkiem dalej leży pod tą opuszczaną ławką xD
Ciota zwykła, nawet jakiegoś widelca ledwo co zbił. Ja kiedyś w obronie dziewczyny na mieście pobiłem 3 łysych sebixów. Oczywiście ocalona laska obciągnęła mi w podzięce.
Ktoś powie o chuj tu chodzi? Czy ja dobrze słysze na koncu ze sie spucował??
Kryspin, prawie jak dziecko nazwać Anal czy tam Alan
Chujowa solówka. Tyle dobrego, że nikt się nie wpierdalał z partyzanta a ni po głowie skakania nie było.
Ryju1983 napisał/a:
Lublin? Chyba Tworki i zakład zamknięty.
Jak Lublin to Abramowice,jak Biała Podlaska - to Suchowola.
Beka_XD napisał/a:
Przesadziłeś z tym tytułem. Nie żadna szkoła, tylko jakaś zawodówa dla upośledzonych umysłowo...
No to wpasowała się w Lubelszczyznę jak nic. Bo do Podlasia im wcale niedaleko.
I tak właśnie Halman poznał swojego partnera
Jak zwykle jebany pedał startuje do mniejszego....cwel i tyle, niech wyskoczy do mięśniaka buraczyna. Chuchro też dał mu parę lep
"Dawaj wlatuj w niego" - tą pedalską nomenklaturą zaczyna się bitwa Homo-kida Kryspina z chuj wie czym. Dobrze, że to jakiś WF tych zwierząt był, bo po szkole to pewnie każdy w zestawie japonki+rurki. Jak zwykle też jakaś ameba to nagrała i teraz pewnie cała ekipa z pomieszczenia płacze na rozmowie z wychowawcą i strażnikiem miejskim. Przyszłość narodu - ja pierdolę, kurwa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów