Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co do filmiku kamerzysta musi być sporym gościem, bo kozaczek od razu zmiękł jak do niego podszedł, a potem powalił go jednym ciosem trzymając kamerę
@up spierdalaj ciągnąć swojemu chłopakowi
uuu, chyba trafiłem w czuły punkt nygusie.
Kurwa, jak zwykle homofobia kwitnie... Co ciekawe, większość "bojowników" antygejowskich najczęściej jest kryptogejami i z powodu nierozumienia swoich uczuć zaczynają zachowywać się agresywnie w stosunku do ludzi, którzy przyznają się do bycia gejami.
Kurwa, założę się, że 99% debili piszących "zabić gejów", "jebać homosiów" itp. NIGDY nie spotkała geja, a poglądy wyciągnęła z domu w którym katolicki tatuś i pobożna mamusia godzinami dyskutują jaką rolę odegrała w ich życiu Biblia, jak bardzo kochają wszystkich ludzi i jak bardzo chcieliby się pozbyć gejów -_-
Ja rozumiem - sadistic, ale serio, czasami przesadzacie
Ta jasne, większość bojowników antygejowskich jest kryptogejami - ok jasne że tacy się zdarzają, ale po chuj wyolbrzymiasz czerwony ścierwojadzie. Od razu widać jak lewaki kochają manipulacje danymi.
Jestem narodowcem i napisze że większość lewaków używa wibratorów analnych z wizerunkiem stalina
Ta jasne, większość bojowników antygejowskich jest kryptogejami - ok jasne że tacy się zdarzają, ale po chuj wyolbrzymiasz czerwony ścierwojadzie. Od razu widać jak lewaki kochają manipulacje danymi.
Jestem narodowcem i napisze że większość lewaków używa wibratorów analnych z wizerunkiem stalina
O kurwa, masz absolutną rację! Kocham Związek Radziecki, na ścianie mam portret Marksa i stalina i codziennie przebieram się za Lenina i trzępię przed lustrem wyobrażając sobie jak jadą radzieckie czołgi T-34 na Berlin.
A tak na serio to mam komunistyczne znaczki bo to sadistic i mogę, nie biorę odpowiedzialności za to co piszę i ogólnie uwielbiam przyprawiać o ból dupy takich pajaców jak ty, którzy nie mają dystansu do rzeczywistości i pomylili sadistic, na którym każdy prowokuje każdego z jebanym kwejkiem na którym wrzuca się obrazki z JP2.
Powiedziałbyś lepiej skąd ta nienawiść do gejów to może postawię ci piwo (a postawiłem tylko jedno piwo, więc naprawdę warto)
A tak p.s. znak sierpa i młota został wg. prawa zrównany ze swastyką
Co do mojego wesołego "loga":
"Prawnicy wyjaśniają, iż samo noszenie koszulki z sierpem i młotem nie jest przestępstwem propagowania totalitarnego ustroju komunistycznego. Byłoby nim, gdyby łączyło się z jego gloryfikowaniem."
Źródło: prawo.rp.pl/artykul/886671.html
Pozdrawiam
@Defect niestety nie będzie piwa bo nie było "cliffhangera" No i to nawracanie jest trochę przereklamowane (tak samo jak leki, które rzekomo leczą homoseksualizm), ale rozumiem Twoją argumentację i szanuję twoje zdanie.
Co do mojego wesołego "loga":
"Prawnicy wyjaśniają, iż samo noszenie koszulki z sierpem i młotem nie jest przestępstwem propagowania totalitarnego ustroju komunistycznego. Byłoby nim, gdyby łączyło się z jego gloryfikowaniem."
Źródło: prawo.rp.pl/artykul/886671.html
Pozdrawiam
E tam, mi na piwie nie zależało. Co do tego młotka i sierpa, to równie dobrze można by powiedzieć że noszenie koszulki ze swastyką powinno być legalne. Z resztą, sam już nie wiem czy Ty swoją postawą na forum bardziej prowokujesz, czy serio masz takie poglądy. Opcja 1: brawo, 2: chuj ci w pysk
P.S. jeśli informacje w Twojej kartotece są prawdziwe, to przebywasz obecnie jakieś 100km ode mnie. Ot taka ciekawostka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów