📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up większość - Wy ćpuny podłe i tak sądzę, że jajca sobie robił z mąki ^
nvuiehnfvcj napisał/a:
sciema jak huj, co to za koks/speed z grudami ? w życiu mu tyle i takie przez dziury nie przejdzie. Gimbaza łyka jak pelikany !
- Próba bycia fajnym ćpunem z sadola - WASTED
Cytat:
@sam się doucz pedrylu
- Próba bycia cool i wygadanym sadolem - WASTED
Cytat:
Nauczcie sie kurwy czytać ze zrozumieniem Cipy jebane sadolowe od kresek
- Próba "śmiesznego" ratowania swojej pozycji, żeby nie wyjść na skończonego cymbała, a tylko na cymbała - WASTED
Słuchaj dzieciuchu. Nigdy nie miałem do czynienia z koksem, ale nawet ja wiem, ze jak masz sypki towar to to jest na 99% chujoza. Jak sie zna mniej więcej proces powstawania i stan "po gotowaniu" to trzeba być totalnym ignorantem, albo jak ty - gówniarzem, co chciał błysnąć przed internetowymi ludzmi - żeby gadać takie dyrdymały.
Na litość boską wystarczy obejrzeć parę odcinków "Breakin Bad" (chociaż nie stąd moja wiedza)
Wróć do klocków lego dziecino
co to za serial "wciąganie na śniadanie"
i wzrok skierowany do kamerzysty "coś ty kurwo najlepszego narobił"
i wzrok skierowany do kamerzysty "coś ty kurwo najlepszego narobił"
hahhahah cisnienie wygrało ale co jak co trzeba chłopa pochwalic za szczura:DD
Smisznie sie czyta te wasze spiny o koks
A na prawde żadnen nigdy nie widział tego na oczy i cisnie że wszystko wie najlepiej.
Przecierz to widać że to jest cukier puder grubo mielony i gośc odmierza idealną porcję za pomoca karty kredytowej bo mu się waga elektroniczna popsuła, a ta kasa obok to połóozył aby ktos szybko do sklepu pobiegł po wage i ja kupił. A później ten jego gupi usmieszek jak go kamera nakryła to przez to że źle odmierzył porcje i cały świat sie będzie z niego śmiał że źle kreske cukru pudru odmierzył
\
ehhhhhh gimbazja wszędzie
sory za błędy ale nie chce mi sie ich poprawiać i c****
A na prawde żadnen nigdy nie widział tego na oczy i cisnie że wszystko wie najlepiej.
Przecierz to widać że to jest cukier puder grubo mielony i gośc odmierza idealną porcję za pomoca karty kredytowej bo mu się waga elektroniczna popsuła, a ta kasa obok to połóozył aby ktos szybko do sklepu pobiegł po wage i ja kupił. A później ten jego gupi usmieszek jak go kamera nakryła to przez to że źle odmierzył porcje i cały świat sie będzie z niego śmiał że źle kreske cukru pudru odmierzył
\
ehhhhhh gimbazja wszędzie
sory za błędy ale nie chce mi sie ich poprawiać i c****
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów