📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up przynajmniej nie ubieram się w dziecięcym
ps. mam dla ciebie prezent:
Ktoś puka do drzwi angielskiego kościoła. Opat widzi dwóch celtyckich karłów. Jeden jest wyraźnie zadowolony, a drugi nieco speszony. Uśmiechnięty karzeł pyta: - Proszę księdza, czy są w tym kościele jakieś niewysokie zakonnice? - Nie, mój synu - odpowiada opat. - No, dobrze - kontynuuje karzeł. - A może są w tym hrabstwie? - Obawiam się, że nie ma. - A czy w całej Anglii jest chociaż jedna zakonnica karlica? - Wątpię. Karzeł wybucha śmiechem i mówi do swojego towarzysza: - A mówiłem CI że przeleciałeś pingwina!!
ps. mam dla ciebie prezent:
Ktoś puka do drzwi angielskiego kościoła. Opat widzi dwóch celtyckich karłów. Jeden jest wyraźnie zadowolony, a drugi nieco speszony. Uśmiechnięty karzeł pyta: - Proszę księdza, czy są w tym kościele jakieś niewysokie zakonnice? - Nie, mój synu - odpowiada opat. - No, dobrze - kontynuuje karzeł. - A może są w tym hrabstwie? - Obawiam się, że nie ma. - A czy w całej Anglii jest chociaż jedna zakonnica karlica? - Wątpię. Karzeł wybucha śmiechem i mówi do swojego towarzysza: - A mówiłem CI że przeleciałeś pingwina!!
Dał się sprowadzić kurduplowi do parteru, gdzie tamten ma ogromną przewagę, bo spędza tak całe życie
dokładnie, równie dobrze mógłby spróbować walki z rekinem w basenie
Niechże on walczy zawodowo! W swojej wadze miałby samych chudzielców, a atrakcja byłaby z niego niesamowita. Hajs leży i czeka, by go podnieść - tutaj karzeł ma najbliżej, do MMA z nim!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów