📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jeszcze jest Test wzroku - Tablice Ishihary - ślepota barw
S.T.U_Cummins napisał/a:
Brak widzenia stereoskopowego. (Zaburzona ocena odległości, brak widzenia głębi). Niektórzy ludzie to mają. Jak widzą świat? spróbuj z zamkniętym okiem wrzuć coś do kosza na śmieci.
Brak myślenia, tylko i wyłącznie.
S.T.U_Cummins napisał/a:
Brak widzenia stereoskopowego. (Zaburzona ocena odległości, brak widzenia głębi). Niektórzy ludzie to mają. Jak widzą świat? spróbuj z zamkniętym okiem wrzuć coś do kosza na śmieci.
Wystarczy, że gostek nie ma założonych okularów które powinien nosić i już ma sie problem z szacowaniem odległości przy wyprzedzaniu, a tym bardziej jeśli jest noc.
gosc sam na koniec zjezdza na pobocze, wiec prawdopodobne, ze cos sie jednak odjebalo
Dlatego nigdy nie zjeżdżam gdy widzę takiego debila co jedzie prosto na mnie, a jeszcze przyspieszam żeby się zesral ze strachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów