📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Scena z filmu "Zły święty"
- teraz popularne
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przydałby się egzorcysta dla tej lochy
czy ta suka musi tak drzec morde ?
lilith25 napisał/a:
po pierwsze o mało mi głośników nie rozwaliło
po drugie ... dziecięcy psychiatra potrzebny.
Tadaaaa!
Zawiadomić green peace waleń na lądzie !!!!
Sposób ukazany w jednym z odc. South Park (był na sadolu) ja postępować z dziećmi z ADHD byłby odpowiedni
touretta ma ... biedna
niech lepiej zalozy te okulary bo mniej straszy pukwa przydka....
Ryczała tak dlatego, że matka obok pokój straszyła, że wyjebie lodówke przez okno i tak w koło wkurwiała spaślaka
Kurwa, w 25 sekundzie prawie z krzesła spadłem... później było juz tylko gorzej.
przerzut tłuszczu na struny głosowe.
A gdzie uwaga ze słuchanie tego moze doprowadzić do całkowitego i nie odwracalnego ogłuchnięcia ?
Następnym razem proszę dodać małą notke z uwagą bo teraz nie słysze na prawe ucho.... -.-
Następnym razem proszę dodać małą notke z uwagą bo teraz nie słysze na prawe ucho.... -.-
Kurwa ja też może i nie jestem kurwa jakimś atletą ale jak kurwa widzę tych jebanych amerykanów to kurwa jak można kurwa się tak spaść i jeszcze pokazywać ta jebaną mordę w necie kurwa i jeszcze śpiew ujebanej orki ... kurwa boże widzisz i nie grzmisz
pokurwiona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów