📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest jak sie odchodzi od komputera
trudno 20 cm nad ziemią na rowerze zrobić nieudanego front flipa, a ten jak najbardziej udany
mikokojot napisał/a:
FRONT-FLIP
no kurwa no nie!
bo "SALTO" to już kurwa za trudne słowo
Jak mnie niemiłosiernie wkurwia używanie słowa salto.
Jeśli chodzi Ci o skok akrobatyczny, to się poprawnie nazywa SALTO MORTAL (hiszp. śmiertelny skok), bo samo salto to to, co dzieci robią, jak w klasy grają. I nie każdy front-flip nazwałbym mortalem.
Dobra kurwa przed oglądaniem ściszyć dźwięk w chuj. Gorsze kurwa darcie pizdy niż w grze Labirynt gdzie brudna morda z krzykiem wyskakuje.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
Widać tam prawdziwych przyjaciół ... ten w niebieskiej od razu podbiegł zobaczyć co się dzieje z kolo a reszta pawianów się śmiała CHuj wie z czego :o
Za materiał własny zawsze piwko (tak, liczę na piwka )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów