📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BMW = Bolid Młodzieży Wiejskiej
A ja widziałem tą bumkę, niestety po fakcie.
lecimy po 1: Zlot w Bagiczu
po 2: właściciel Doge'a miał troche wypite
po 3 BMW to naprawde zajebiste autka ale tylko w dobrych rękach. Jeżeli przykladowo taki wieśniak jeżdżący całe życie w starej renówce lub maluchu, wyjeżdża sobie na 2 miechy zbiorów do niemiec i jak wraca stać go na dojebane e36, nie majac pojecia o prowadzeniu auta z tylnym napedem z silnikiem minimalnie 1.8 (jak tu jakiś baran napisał "potocznie zwane 318" przy czym sie uśmiałem, no ale widocznie dzieci bez wiedzy praktycznej też odwiedzaja sadistica) to oto sa efekty takiej a nie innej jazdy.
Innymi słowy BMW nie dla bezmózgich wieśniakow!!!!!
Troche mnie poniosło...
po 2: właściciel Doge'a miał troche wypite
po 3 BMW to naprawde zajebiste autka ale tylko w dobrych rękach. Jeżeli przykladowo taki wieśniak jeżdżący całe życie w starej renówce lub maluchu, wyjeżdża sobie na 2 miechy zbiorów do niemiec i jak wraca stać go na dojebane e36, nie majac pojecia o prowadzeniu auta z tylnym napedem z silnikiem minimalnie 1.8 (jak tu jakiś baran napisał "potocznie zwane 318" przy czym sie uśmiałem, no ale widocznie dzieci bez wiedzy praktycznej też odwiedzaja sadistica) to oto sa efekty takiej a nie innej jazdy.
Innymi słowy BMW nie dla bezmózgich wieśniakow!!!!!
Troche mnie poniosło...
Lecimy po pierwsze gówno to kogo obchodzi gdzie ten zlot.
po 2 Właściciel "Doge'a" to Waszka G, więc ma wyjebane, bo zakłada kominiare jak idzie na robote.
po 3 BMW to naprawde zajebiste autko dla wieśniaka. Ktoś kto ma klase i trochę poczucia właśnej wartości kupi sobie, choćby Mercedesa (również z napendem na tył).
BMW = bajer młodego wieśniaka . nie ważne czy to e36 czy m5 turbo itd.
benus 559 chuj z Tobą.
po 2 Właściciel "Doge'a" to Waszka G, więc ma wyjebane, bo zakłada kominiare jak idzie na robote.
po 3 BMW to naprawde zajebiste autko dla wieśniaka. Ktoś kto ma klase i trochę poczucia właśnej wartości kupi sobie, choćby Mercedesa (również z napendem na tył).
BMW = bajer młodego wieśniaka . nie ważne czy to e36 czy m5 turbo itd.
benus 559 chuj z Tobą.
powiem wam jedno... dzisiajn bylem w podczelu i sie ladnie nastukalem... nie mialem stluczki bo po pijaku nie jezdze
Gwiazdormma.... prawdziwy z Ciebie kozak ;] Pewnie Ty posiadasz jakiś super hiper wogole mega w kurwe wyjebany w kosmos samochod... wiec szacun dla Ciebie ;] a tak na marginesie nie każda osoba posiadajaca BMW jest wiesniakiem pozdrawiam kozaku
Ale pierdolicie, że aż śmiać się chce.. BMW to zajebiste samochody, tylko że mają pecha co do właścicieli(bynajmniej w większości te starsze i tańsze modele). Wiadomo, że takie E36 jest tyrane przez takich łorów co się dorobili na najtańsze i w sumie najpopularniejsze w stawce auto i większość postrzega ta markę przez taki pryzmat. Ale przewieźcie się taką np. M5 E39 na którą już nie stać kogo popadnie i zobaczycie jakie to auto jest magiczne na swój sposób.
Ktoś kto ma klase i trochę poczucia właśnej wartości kupi sobie, choćby Mercedesa (również z napendem na tył).
tak kurwa z napeNdem.. idź stąd kurwa natychmiast. Nawet cie nie stać na taka bete a pierdolisz.. Np BMW z serii 7 jest znakomite i byle wieśniak nie kupi fury za 200 tysiecy.. Takze zamilcz.
tak kurwa z napeNdem.. idź stąd kurwa natychmiast. Nawet cie nie stać na taka bete a pierdolisz.. Np BMW z serii 7 jest znakomite i byle wieśniak nie kupi fury za 200 tysiecy.. Takze zamilcz.
Benus559 napisał/a:
Jeżeli przykladowo taki wieśniak jeżdżący całe życie w starej renówce lub maluchu, wyjeżdża sobie na 2 miechy zbiorów do niemiec i jak wraca stać go na dojebane e36, nie majac pojecia o prowadzeniu auta z tylnym napedem
A maluch to ma niby napęd na bok a nie na tył?
a ja zawsze myślałem wieśniaki jeżdzom więśvagenami zwłaszcza w golfie lub passacie
ciekawe co powiedzą w ubezpieczalni? że mgła była ?
ciekawe co powiedzą w ubezpieczalni? że mgła była ?
Cóż widać po ludziach w tym tłumie że to dresiarskie szmaty. Dobrze im i czekam na więcej tego typu filmików, bo lubię patrzeć na tych debili. Bez rżnięcia samochodu też można zrobić dobry i sympatyczny zlot. Ale ich to chuj obchodzi, tępy tłum chce tępej rozrywki.
Wolałbym ambitny drift albo już nawet od biedy draga.
Wolałbym ambitny drift albo już nawet od biedy draga.
BMW to bardzo fajne autka, ale mają złą opinię przez kierowców
Nie jestem drechem, nie jestem wieśniokiem a mam BMW. Każdy kto chociaż raz przejedzie się tą marką to się zakocha w niej:-) A sugerować się tym co mówią ludzie? Ja znalazłem w dobrym stanie BMW, nie skatowaną, nie katuję jej na każdej proste i da się
Nie jestem drechem, nie jestem wieśniokiem a mam BMW. Każdy kto chociaż raz przejedzie się tą marką to się zakocha w niej:-) A sugerować się tym co mówią ludzie? Ja znalazłem w dobrym stanie BMW, nie skatowaną, nie katuję jej na każdej proste i da się
Gwiazdormma napisał/a:
Zamiast myśleć o napĘdzie samochodów, powinien skończyć podstawówkę... Zostałem rozbawiony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów