📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
GTA V jedna z najlepszych gier w jakie grałem a przez cholerne studia, nie mam czasu jej przejść, tak narzekacie na gimbaze, a to zajebisty okres życia był, na wszystko był czas i żeby sobie pograć na kompie i w nogę z kumplami, chyba dopiero na emeryturze tyle czasu wolnego będzie
@up - spokojnie, będziesz miał dużo wolnego czasu na bezrobociu po studiach.
Niestety po moim kierunku nie jest się bezrobotnym Ale dzięki za próbę pocieszenia
Pepeee napisał/a:
@Meretrix to w seminariach duchownych są komputery i internet?
No oczywiście, chłopie każdy tu dostaje wille z basenem, mercedesa a to tylko przedsmak tego co nas czeka w pracy
samolot wojskowy z małym samochodzikiem się zderzył i wybuchnął? Na pewno trotyl.
GTA zawsze kojarzyło mi się z gimbolami i tepymi łysolami jarającymi się gangsta rapem i krojeniem komórek. Jak słyszę zachwyty nad tego typami gier to się śmiać chce. Najlepsze jest pierdolenie o "świetnej fabule"
GTA V jedna z najlepszych gier w jakie grałem a przez cholerne studia, nie mam czasu jej przejść, tak narzekacie na gimbaze, a to zajebisty okres życia był, na wszystko był czas i żeby sobie pograć na kompie i w nogę z kumplami, chyba dopiero na emeryturze tyle czasu wolnego będzie
Wniosek taki żeby nie iść w Polsce na studia
mare30ks napisał/a:
Widac ze nie grales w Just Cause 2 multiplayer mod
Wszystko z 'multiplayer mod' w nazwie jest skazane na niewyobrażalny burdel na serwerach.
Jedyne kulturalne gry online to niestety tylko te niszowe. Aktualnie gram w Red Orchestrę 2/Rising Storm i jestem zauroczony tym, jaka panuje tam atmosfera. Połączenie zawiłych taktyk rodem z Army i kultury osobistej niczym z kółka harcerskiego. Średnia wieku graczy wynosi gdzieś z 25 lat więc to mówi samo za siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów