Akcja od 15 sekundy, polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Akcja od 15 sekundy, polecam
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poczucie humoru godne pożałowania
Ta zjebana hipsterczapka, pedalski podkoszuleczek i marynareczka. Do tego to spojrzenie na końcu mówiące o tym, że właśnie bierze chuja w dupę. O poziomie żartu chyba nie muszę mówić. Pan za perkusją wyraził opinię lepiej, niż 1000 słów.
Cytat:
Żart jest przecież udany, jak możesz mówić że nie? Chyba ty jesteś nieudany.
W tym wypadku ilość piw jest wystarczającą odpowiedzą na to pytanie xD
wyslijcie list gratulacyjny do rodzicow co za tepy chuj
Zrozumcie ze to kurwa nigdy nie było śmieszne, nie jest śmieszne i śmieszne nie będzie bo cały ten serial to gniot. Ale pięknie gościa zgasili, trzeba przyznać.
Jebać tą pierdoloną Hankę, i oby ten serial upadł przez tą szmatę bo nie mogę telewizji o tej godzinie oglądać!!!
Dobrze, powinni go za to łajnem obrzucić, to już ludzi dawno nie śmieszy (w ogóle śmieszyło?) tylko gimbusy nadal latają i jarają się tekstami typu "krótsze życie każdej Hanki to karton"...
Buczu napisał/a:
Z pamiętnika M jak Miłość. Hanka?- co? - Pudło. ;p
ale kiepski jesteś kawały z Hanka były zabawne wczoraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów