Akcja od 15 sekundy, polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Akcja od 15 sekundy, polecam
Poczucie humoru godne pożałowania
Ta zjebana hipsterczapka, pedalski podkoszuleczek i marynareczka. Do tego to spojrzenie na końcu mówiące o tym, że właśnie bierze chuja w dupę. O poziomie żartu chyba nie muszę mówić. Pan za perkusją wyraził opinię lepiej, niż 1000 słów.
Cytat:
Żart jest przecież udany, jak możesz mówić że nie? Chyba ty jesteś nieudany.
W tym wypadku ilość piw jest wystarczającą odpowiedzą na to pytanie xD
wyslijcie list gratulacyjny do rodzicow co za tepy chuj
doskonały suchar milordzie
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.______________
Jeśli chodzi o komplementy, kobiety są jak wygłodniałe pijawki - Homer Simpson
Jebać tą pierdoloną Hankę, i oby ten serial upadł przez tą szmatę bo nie mogę telewizji o tej godzinie oglądać!!!
Z pamiętnika M jak Miłość. Hanka?- co? - Pudło. ;p
ale kiepski jesteś kawały z Hanka były zabawne wczoraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów