Kolejny wyczyn naszych nieustraszonych sąsiadów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nap Limak napisał/a:
Dla zainteresowanych, muzyka: Verticals - So Long
Sepultura - Roots Bloody Roots
Czy mógłby ktoś mi podać namiary na ten filmik na YT ?
"Czy mógłby ktoś mi podać namiary na ten filmik na YT ?"
Мост на Остров Русский
youtube.com/
watch?v=diDLgFvq7bo
prosz...
Мост на Остров Русский
youtube.com/
watch?v=diDLgFvq7bo
prosz...
Nap Limak napisał/a:
Dla zainteresowanych, muzyka: Verticals - So Long
Najpierw jest Sepultura - Roots
Ale super, kiedys noga sie ktoremus powinie i juz nie bedzie tak super fajnie...
Jak byłem asasynem, to nie takie numery się robiło. Obecnemu pokoleniu asasynów tylko lizaki w głowie. Łażą na górę, ale żaden k... w siano nie skoczy.
Ja bym szedł po właściwej stronie barierek... ale przecież to Rosja
dobrze że mają kaski, w razie jakby się zjebali na dół. BHP przede wszystkim
edit: a jednak, później je zdjęli. wyjątkowy brak wyobraźni
edit: a jednak, później je zdjęli. wyjątkowy brak wyobraźni
Jakby puścił charę to pobliskie lotnisko zgłosiło by przelot meteorytu... i może by jeszcze kogoś zabili... rzeczywiście sadystyczne
damian11500 napisał/a:
To w Rosji takie mosty ?!
no kurwa -.- oni mają zamiar z wyjebać most na Cieśninie Beringa ;o taki od ruskich na alaske to to bd miało pierdolnięcie
"asasynem" ... idź kurwa po książkę, albo chociaż przeczytaj czasem kartkę z kalendarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów