Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odkąd kupiłem kamerkę do auta to nawet nie uciekam jak widzę, że ktoś we mnie wjedzie itp ale do tej pory się nie udało
Np lewe nadkole mam zardzewiałe, ktoś mógłby w końcu o mnie przyhaczyć to sobie wymienię.
Chociaż muszę przyznać że na początku było kilka okazji ale odruchowo robiłem uniki, ale jak się nauczyłem nie uciekać to i tak nie wychodzi, jakoś ludzie się orientują w ostatniej chwili i hamują czy coś. A jeżdżę naprawdę sporo
I żeby nie było, że ktoś będzie sie tłumaczył moim działaniem przez zaniechanie, czy też że nie chciałem uniknąć wypadku (bo ustawowo jest taki obowiązek) to będę w chuj trąbił, jak już bedzie za późno na cokolwiek.
No taki jest plan, a jak z wykonaniem...trzymajcie kciuki:P
Tyś widział kiedyś wypadek?
To zwykła kolizja jest.
Nie koniecznie, nie wiadomo czy ktoś z podróżujący nie odniósł rozstroju zdrowia trwającego dłużej niż 7 dni, po filmiku nie idzie tego stwierdzić, czasami może się to ujawnić parę dni po zdarzeniu. To, że sytuacja na to nie wskazuje, nie znaczy, że na 100% nic nikomu nie jest może np gość wiózł dziewczynę do szpitala na jakieś badanie kontrole np po operacji i to uderzenie spowodowało jakieś problemy.
Chodzi mi o to aby nie zakładać czegoś jak się nie jest na 100% pewnym.
ale z ciebie cep, wiesz o tym? To właśnie ty jestes takim burakiem.
raczej trollem bez własnego auta
Od razu widać że Polska bo tylko w polsce jeżdzi się takimi gównami jak Galant
do tego sie wkurwił jak by mu przyjebali w bmw z 90 tysięcy a to tylko samochód wartości słonych paluszków
a zreszto pewnie wstawka biedaczkowa bo nigdzie nie widać że to galant
jeszcze zarobi na tej kolizji
a dupa jak się wystraszyła i odrazu spierdala w krzaki
o kurwa a po co te kamerki burakom
Kup sobie najpierw auto to pogadamy.
soczyste kurwa mac
Dlaczego pomyślałem to samo! Piwo za soczystą kurwę.
W ramach 'kurw', jedna z najsoczystszych
Leniwi moga przewinąć do 0:50, ale dopiero cały fragment oddaje 100% zaangażowanie w rugnięcie
Płeć pkh
Ja to bym się nie wkurwił gdyby ktoś przyjebał w moją 19letnią astrę.
Odkąd kupiłem kamerkę do auta to nawet nie uciekam jak widzę, że ktoś we mnie wjedzie itp ale do tej pory się nie udało
Np lewe nadkole mam zardzewiałe, ktoś mógłby w końcu o mnie przyhaczyć to sobie wymienię.
Czy Ty wiesz ilu takich sępów po tym kraju jeździ,co by chcieli sobie z cudzego OC padakę podrasować? Aż dziw bierze,że na siebie nawzajem nie wpadacie!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów