Film reklamujący nową kampanię Niewidoczni ostrzegają. Miła odmiana po żenujących spotach akcji przeciwko piractwu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z innej beczki: krytykiem filmowym to ja nie jestem, ale swoją działkę kina grozy obejrzałem i sądzę, że w twórcach tego spotu jest jakiś potencjał... Popatrzcie tylko na pomysł (niewidzialne, zmasakrowane trupy), na charakteryzację (jak klientka mówi kolesiowi, żeby zwolnił i nagle okazuje się, że jest poharatana, potem jest tylko lepiej) i efekty specjalne (człowiek zmiatany przez samochód na przejściu)! To ma dla mnie lepszy klimat niż wiele hollywoodzkich produkcji.
Chyba tych niszowych produkcji Pooglądaj sobie 6 zmysł albo Donnie Darko
przemawia....
a jak dla mnie to żenada taka jak wszystkie te spoty, pomijając fakt, że jak zobaczyłam opis to spodziewałam się czegoś o piractwie internetowym
MsScarlettlove, sprecyzuj proszę dlaczego uważasz to za żenadę.
Co do odblasków, to nie ma co przesadzać. Oczywiście, że światełka odblaskowe przywieszone na odzieży czy plecaku rzeczywiście nie wyglądają za ciekawie, ale są też opaski odblaskowe czy wręcz kurtki i plecaki z wszytymi elementami odblaskowymi, które wcale nie rzucają się w dzień w oczy, a nocą doskonale spełniają swoje zadanie.
Sam akurat idąc nie mam elementów odblaskowych, ale za to korzystam z latarki. Natomiast przy jeździe rowerem światła uważam za obowiązkowe. Pewnie niektórzy mnie zlinczują, ale przydałoby się więcej mandatów dla rowerzystów za brak świateł.
Co do odblasków, to nie ma co przesadzać. Oczywiście, że światełka odblaskowe przywieszone na odzieży czy plecaku rzeczywiście nie wyglądają za ciekawie, ale są też opaski odblaskowe czy wręcz kurtki i plecaki z wszytymi elementami odblaskowymi, które wcale nie rzucają się w dzień w oczy, a nocą doskonale spełniają swoje zadanie.
Sam akurat idąc nie mam elementów odblaskowych, ale za to korzystam z latarki. Natomiast przy jeździe rowerem światła uważam za obowiązkowe. Pewnie niektórzy mnie zlinczują, ale przydałoby się więcej mandatów dla rowerzystów za brak świateł.
Agaliarept napisał/a:
przydałoby się więcej mandatów dla rowerzystów za brak świateł.
O tak... Najgorzej jest o świcie albo o zmierzchu, wtedy rowerzystę bez świateł i odblasków widać dopiero 20-30 metrów przed autem.
filmik fajny, nawet ma klimat (jak dzieciak poharatany chwycił dziewczynkę), ale...
... hasło "OFIARY WYPADKÓW. NIE WIDZISZ ICH, NIE OSTRZEGĄ CIĘ"?
no po prostu żenada! Cały filmik robi się przez to hasło śmieszny
... hasło "OFIARY WYPADKÓW. NIE WIDZISZ ICH, NIE OSTRZEGĄ CIĘ"?
no po prostu żenada! Cały filmik robi się przez to hasło śmieszny
Dziewczynka nie zginęła ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów