Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Niewidomi piłkarze i pomoc Lewandowskiego
g................o • 2015-03-07, 6:53
Przeglądając internet natknąłem się na coś takiego: "Niewidomi piłkarze reprezentacji Polski wywalczyli awans do mistrzostw Europy, ale wyjazd stanął pod znakiem zapytania z powodu braku pieniędzy. Pomoże im Robert Lewandowski, który pokryje część kosztów wyjazdu."
Brawa dla Roberta za pomoc! Osobiście zacząłem się zastanawiać jakim cudem niewidomi mogą grać w piłkę?! Poszukałem w necie kilka filmików i jednym z nich chciałbym się z Wami podzielić. Może kogoś to zaciekawi

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
vass 2015-03-07, 16:36 2
józekdeluxe napisał/a:

Z tego co słyszałem w radiu, brakowało im ok. 40 tyś na zakwaterowanie i takie tam. Dla lewego to mniej niż za przegląd okresowy samochodu a i tak nie pokrył całości.

Zawsze się znajdzie ciołek co będzie narzekał.
Mógł nie dać wcale i nie miał byś o czym pierdzieć.
Może pomaga też innym, ma jakąś pulę pieniędzy i sprawiedliwie dzieli.
Wkurwiłem się
Zgłoś
VanSheng 2015-03-07, 16:48
1:08 "Pizd*, pizd*, pizd*"
Zgłoś
EdmundKemper 2015-03-07, 18:28 1
Szkoda mi tej laski z 3:30 bo przypomina dziecko, z którym nikt się nie chce bawić. Ale jednocześnie popłakałem się z jej wyczynów
Zgłoś
Blurey 2015-03-07, 18:53 1
Przykre jest to co robią z tych ludzi... Wiecie co z nich robią? Cyrk, ciekawe zjawisko, jak małpa, która zagra na flecie. Poniżej godności jest uprawianie sportu, przez niepełnosprawnych, podobnie, jak gra w szachy przez debili. Mi tam takie zawody zniesmaczają, ale jak ktoś dobrowolnie w tym uczestniczy, to jego problem. Ja tam mogę się tylko pośmiać albo być zadziwionym, jak on tak potrafi. (z uznaniem i szacunkiem, ale podobnym do tego, którym obdarzam małpę, która zagra na flecie)
Zgłoś
Motorider121 2015-03-07, 19:41
są ślepi, ale nie głusi
up. ci ludzie grają, bo chcą, bo spełniają marzenia, a nie dlatego, że ktoś ich wystawia jak małpy w cyrku
Zgłoś
przeeemoooo 2015-03-07, 20:27
Lepsi niz ich pelnosprawni odpowiednicy
Zgłoś
SamSpirytus 2015-03-07, 22:47
To co wyczyniała laska w 3:30 naprawdę mnie powaliło. Ona też chyba jest niewidoma.
Zgłoś
gosiakowyymis 2015-03-07, 23:05
przeciez bramkarz musi miec przepierdolone : D
Zgłoś
Gambi 2015-03-08, 3:38
Wysłać ich z powrotem do ZUSu na komisję. Widzą bez oczu.
Zgłoś
józekdeluxe 2015-03-08, 6:49
vass napisał/a:

Zawsze się znajdzie ciołek co będzie narzekał.
Mógł nie dać wcale i nie miał byś o czym pierdzieć.
Może pomaga też innym, ma jakąś pulę pieniędzy i sprawiedliwie dzieli.
Wkurwiłem się

Każdy celebryta wspiera jakieś tam zbożne cele więc nie rób z Robercika świętego, bo w sumie nawet nikt nie wie ile dał. Ja również pomagam różnym organizacjom adekwatnie do swoich zarobków i nikt nie pisze o mnie postów na sadolu. Po prostu te 40 tysięcy dla niego to jak dla mnie 10 zł. Wypierdziałem się. Postaraj się odpisać bez błędu.
Zgłoś
Blurey 2015-03-08, 11:56 1
Motorider121 napisał/a:

są ślepi, ale nie głusi
up. ci ludzie grają, bo chcą, bo spełniają marzenia, a nie dlatego, że ktoś ich wystawia jak małpy w cyrku

Nie ma chuja, by nikt tego nie zorganizował i nie zareklamował, przy okazji przycinając sporo kasy na ludziach kalekich.
Zgłoś
Gr00baz 2015-03-08, 13:27
Tylko ja myślę, że to jest pojebane? Tak samo jak Ci biegacze bez nóg? Czemu zawsze kurwa jak jest ktoś kaleką to chce robić to do czego kurwa nie jest przystosowany? Jesteś ślepy graj w piłkę, jesteś downem pograj w szachy, nie masz nóg to idź pobiegać albo pojeździć na rowerze. NO KURWA LUDZIE. Dla mnie to jest jeden wielki zbiór kretynów. brakuje tylko F1 dla niewidomych. BO PRZECIEŻ POKAZUJĄ, ŻE MOŻNA I SPEŁNIAJĄ MARZENIA.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem