📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no tak mixy były, są i beda zawsze, a ktos je musi wrzucac , nie podoba sie to nie ogladac i tyle! Wesołych wszyscy sadysci
a mi sie podobal fragment od 2:46 i daje piwo za to.
A jak komus sie filmy nie podobaja to pomozcie w rozwoju strony samemu dodajac przekurwasadystyczne filmy.
A jak komus sie filmy nie podobaja to pomozcie w rozwoju strony samemu dodajac przekurwasadystyczne filmy.
Dalione napisał/a:
@up
A ja wolę wyjść z kumplami na piwo.
To Wypierdalaj... jeszcze tu jesteś ??
Niektórzy tutaj są tak true Sadolami, że aż bije sztucznością
@matx wg Ciebie te mixy srusruba powinny być:
A: Tutaj
B: Na śledziku
C: Na Facebooku
D: NA KURWA YOUTUBIE
a moze czas na WIELKI MIX SADISITICA?
Intero napisał/a:
a moze czas na WIELKI MIX SADISITICA?
Nie sadistica, ale zrobiony przez naszą byłą userke sadistic.pl/male-co-nie-co-vt31679.htm
riodoro1 napisał/a:
@matx wg Ciebie te mixy srusruba powinny być:
Na zadnym, napisalem tylko, ze podobal mi sie ten fragment.
Jesli moderatorzy chcieli zeby to sie pojawilo na stronie to po chuj te pytania? Sami dodaja filmy typu "jak sie myja jeze" itd, to po co sie dziwic, ze ktos tego typu mixy wstawia. Czego tutaj oczekujesz, perfekcyjnie sadystycznej strony? Jak tak to zaloz swoja albo zacznij od dodawania wyszukanych przez siebie "zajebistych" filmow.
Nie zamierzam byc jak wiekszosc i mowic, ze to jest do dupy, podobal mi sie fragment i dalem piwo. Pozdrawiam.
niby takie nie najgorsze ale co mnie wnerwia to te głupawe wstawki typu : NIEEEE to już nie bawi zrozumcie
tak samo jak banda chorych bachorów wykrzykujących na mieście texty z mixu YT wtedy jest to piękne uczucie chwycenia za broń...
tak samo jak banda chorych bachorów wykrzykujących na mieście texty z mixu YT wtedy jest to piękne uczucie chwycenia za broń...
a ja nie znam fragmentu z kolesiem co skacze z bloku - jakieś źródło?I czemu chuj nie zginął?
- Jak się Pan zwraca do żony, kiedy dzieci śpią?
- Napijemy się Earl Grey'a?
- Napijemy się Earl Grey'a?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów