📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patronel odcinka 1258 "BLM" był Lord Vader
A szpajder men'a jak potrzebny to tego skurwiela latającego nie ma
Niby cwaniak, ale jak się pojawił Batman (a on biały jest!) to spierdolił jak dziewczynka.
Ja wiem jak było - dobrze zaczęło się robić tylko dlatego, że otworzyli granice i m.in wpompowali kupę kasy w gospodarkę i to nie politycy tylko zwykli ludzie ciężką pracą.. a Ty pobieraj sobie 13 i 14 tylko proszę nie myl polityki z ekonomią, bo to zarówno bliskie jak i dalekie od siebie dziedziny. Mam ojca pisowca i używa identycznych słów. Przypadek? Nie sądzę.. szambo wybija codziennie o tej samej porze..Skomentowałem tylko dlatego, mój ojciec był całe życie bez partyjny, a na stare lata po obejrzeniu miliona godzin wiadomości zrobiłby dla jarka wszystko
Zbysław napisał/a:
Młody ty jesteś rocznik max 2003 ty nie wiesz jak było za kwasiniwskiego nie było nic zero pracy a jak już znalazłeś pracę to za kilka złotych inne kraje wtedy nasz?
BLM i całe LGBTKurwy to część planu sorosa, tak buduje sobie elektorat do wielkiego resetu, kiedyś narzędziem do przewrotu komunistycznego była klasa pracująca, dzisiaj będzie klasa niepracująca, stąd pomysły np z dochodem podstawowym.
Samo nic się nie dzieje, z bogiem
Samo nic się nie dzieje, z bogiem
C0C0JUMBO napisał/a:
Tak samo nie rozumieją jak działa gospodarka i na PiS głosują
nie wchodź z polityką... to nie ten portal... chcesz narzekać na PIS, PO czy cokolwiek innego to błagam - wypieprzaj stąd bo nawet murzyn służy ci do walki politycznej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów