Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autobus jest samochodem.
Tak samo jak tapczan jest meblem a twoje wykrztałcenie jest mizerne
Po pierwsze wykształcenie pisze się przez SZ nie RZ Panie wykształcony;] Po drugie w bloku są mieszkania a dom to kurwa dom!!!
Kurwa ale jak można nazywać mieszkanie w bloku domem...
Może nie wiesz ale blok jest domem.
Autobus jest samochodem.
Tak samo jak tapczan jest meblem a twoje wykrztałcenie jest mizerne
Po pierwsze wykształcenie pisze się przez SZ nie RZ Panie wykształcony;] Po drugie w bloku są mieszkania a dom to kurwa dom!!!
Dom – przystosowany pod względem konstrukcyjnym i użytkowym budynek, przeznaczony do celów mieszkalnych. Są różne rodzaje domów, np. blok, dom jednorodzinny, wielorodzinny i kawalerka czyli wynajęte przez daną osobę małe mieszkanie.
Dostarczyciele internetu powinni robić wywiad z klientem, czy właściciele posiadają dzieci w wieku gimnazjalnym i zakładać jakieś blokady...
Najlepszy komentarz w chuj piwo!!
PS: Gra aktorska tej Pani z początku na poziomie Dlaczego Ja?
Może nie wiesz ale blok jest domem.
Autobus jest samochodem.
Tak samo jak tapczan jest meblem a twoje wykrztałcenie jest mizerne.
O Stary..
Tak jak można ojczyma nazwać ojcem, a Ciebie kimś myślącym.
Najwidoczniej symbolika to zbyt "odważny" temat dla Ciebie i wszystkich tych, którzy za komentarz dali Ci piwo...
Dom tworzą ludzie a nie ściany, więc Twój komentarz mimo dużej ilości piw jest kurewsko do dupy.
przykro mi, że nie możesz nazwać swojego mieszkania domem
A swoją droga ciekawe, czy ktoś ich wynajmuje. Bo przecież skoro można wynająć cały lokal/salę w klubie z imprezą, lepszym sprzętem, sprzątaniem, gwarancją zabawy do rana i bez pytania połowy osiedla o zgodę... (tak! mieszkanie w domku jednorodzinnym nie zwalnia z obowiązku ciszy nocnej)
Impreza odbywa się w mieszkaniu i zawsze gdy podaje się adres, mówi się ul. Dowolna mieszkania 2.
No chyba, że są burżuje których stać na wybudowanie bądź wykupienie całego bloku i robienie w nim imprez, ale co przedstawia filmik - jest to młoda dziewczyna, która martwiąc się o swoją osiemnastkę zamawia jakąś firmę specjalizującą się w tej dziedzinie.
Mieszkam w domu, nie w bloku.
Jeżeli swoje bidule nazywacie domami, nic w tym złego, w końcu spanie i jedzenie też tam jest.
Edit: a piwa na chuj mi są potrzebne... jak komuś tak zależy to mu mogę jedno dać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów