Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mogliby wypierdalać
Niestety nie masz racji.
Ja od kilku lat zdrowo się żywię, i takiego gówna jak mięso nie jem, i omijam szerokim łukiem. Dodam że jestem zdrowszy od czasu kiedy przestałem jeść mięso.
@ truskawkowabuba
i pamietaj! wzdluz, nie wszerz!
wiem, wzdłuż "ulicy", nie można przechodzić, pamiętam, mama mnie uczyła .
Wegetarianie to taka sama sekta jak każda inna grupa funkcjonująca w oparciu o wyimaginowane idee i stawiająca się ponad innymi (patrz - ja zdrowo się żywię, a wy mięsożercy jecie gówno).
właśnie chuja warte . proszę nie mylić popierdolonych wegetarianów w tymi normalnymi. ja nie jem mięsa, ale nie chodzę i nie wmawiam wszystkim tym co jedzą mięso, że pójdą do piekła. szanujmy się nawzajem.
Życie powinno składać się z przyjemności, bo jaki sens umierać zdrowym po chujowej wegetacji.Jesz zdrowo a nie dla przyjemności nowych doznań smakowych.
ale dla mnie jedzenie mięsa nie jest przyjemnością ani próbowaniem nowych doznań smakowych . może dla ciebie jedzenie samych roślinek to wegetacja, ale dla mnie to normalny sposób odżywiania się i to w dodatku bardzo smaczny.
Mięsko jest super i nic nie zastąpi zrazika, przypieczonego bekoniku czy pętka kiełbaski własnej roboty.
blee .
Zgadza się, że to co nazywamy mięsem w sklepach to totalny syf i to może nie smakować, bo niestety nie składa się z mięsa. Warzywka i owoce też są dobre ale lubię urozmaicone jedzenie, a nie kotlety z soi, rolada z soi, pasztet z soi (i to jeszcze pewnie GMO).
ja akurat nie jem niczego z soją. mi wystarczy kasza, ryż, makarony, owoce, warzywa, zupy, itede itepe i jestem zdrowa i szczęśliwa . i mam świadomość, że mój organizm nie jest śmietnikiem dla padliny i tego całego... obrzydliwego tłuszczu, no.
pis end low, szanujmy się nawzajem, serio .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów