📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gosc sie musial oddalac z kamera zeby ja zmiescic w kadrze
Gdzie jest cipa?
A ja mam brzuchol i mam wstyd na plaży jak praktycznie męskie lale ani grama tłuszczu to wolę tą podkoszulkę nie ściągać a tu myśli że jest sexi szok to mania wyższości
wolly1962 napisał/a:
Jakim cudem to pływa przecież ma to swoją grawitację
Wrzuć kostkę smalcu do wody, to zobaczysz czy utonie.
Powinna się ogarnąć...
i ktoś mi wmawia że to jest kobieta...
Jej tatuaż spomiędzy cycków (o ile można to jeszcze nazwać cyckami, szanujmy się )
Dobrze, że wytatuowała napis, że jest tłusta, chyba już nikt nie będzie miał wątpliwości
Dobrze, że wytatuowała napis, że jest tłusta, chyba już nikt nie będzie miał wątpliwości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów