Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakos twoje zdjecie w avku mowi co innego
Za to twój nick cie pewnie doskonale odzwierciedla.
nie tylko H2C5OH ale też C21H30O2, C20H25N3O, C17H21NO4, C9H13N (pierwszy chemiku RP)
mądrzejszy, zabawniejszy? tobie pewnie to nie grozi a dzisiaj będziesz bawić się ze znajomymi w scholi i będziecie śpiewać zajebiste piosenki i mówić sobie jaki ten świat zły, dlaczego wszyscy chlają i tak wygląda twoja zajebista zabawa!
Wszystkich próbowałem i C21H30O2, C20H25N3O > C2H5OH, C17H21NO4 nie warta swojej ceny C9H13N stanowczo nie zabawowe chyba ze po prostu nie chcesz spać.
Po prostu C2H5OH jest środkiem (NAD)używanym przez ten typ ludzi, którzy nic ciekawego mi do życia nie wnoszą, a kiedy się nawalą, to się robią wielce gadatliwi i generalnie ich gadatliwość = pieprzenie bzdur. Dlatego ciesze się każdą chwilą kiedy nie jestem zmuszany przez wielce zajebiście bawiące się towarzystwo do intoksykacji wyżej wymienionym specyfikiem bo w innym wypadku nie jestem w stanie się z wielce bawiącym towarzystwem porozumieć. Wolę poraczyć się odpowiednio doprawionym C2H5OH w doborowym towarzystwie na zasadzie
pieszczot kubków smakowych. "Najebywanie" się jest dobre dla gimnazjum i plebsu. Pozdro leczcie kaca.
Za to twój nick cie pewnie doskonale odzwierciedla.
widze bronisz swojej swini:D
Wszystkich próbowałem i C21H30O2, C20H25N3O > C2H5OH, C17H21NO4 nie warta swojej ceny C9H13N stanowczo nie zabawowe chyba ze po prostu nie chcesz spać.
Po prostu C2H5OH jest środkiem (NAD)używanym przez ten typ ludzi, którzy nic ciekawego mi do życia nie wnoszą, a kiedy się nawalą, to się robią wielce gadatliwi i generalnie ich gadatliwość = pieprzenie bzdur. Dlatego ciesze się każdą chwilą kiedy nie jestem zmuszany przez wielce zajebiście bawiące się towarzystwo do intoksykacji wyżej wymienionym specyfikiem bo w innym wypadku nie jestem w stanie się z wielce bawiącym towarzystwem porozumieć. Wolę poraczyć się odpowiednio doprawionym C2H5OH w doborowym towarzystwie na zasadzie
pieszczot kubków smakowych. "Najebywanie" się jest dobre dla gimnazjum i plebsu. Pozdro leczcie kaca.
I co? Przeszedłeś tego Tomb Raidera?
A co kurwa? Znajomych nie macie i nikt was nie zaprosil na sylwak wiec pierdolicie glupoty z zazdrosci.
oj dzieciaku
jak przestaniesz w pewnym wieku chodzic na te cale pijackie imprezki zobaczysz ilu tak naprawde masz kolegow
no chyba ze nie zamiezasz przestac pic to bedziesz dalej zyl w przeswiadczeniu ze masz super extra kumpli na ktorych mozesz zawsze liczyc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów