Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up w obiektywie odbicie zobaczył. A tak serio, myślę, że to fejk, taki popis przed kamerami :/
A tak w ogóle: nazywać się Evan Longoria .
Jak ktoś nie wie, o co chodzi, to niech sobie wpisze "Evan Longoria" w google i kliknie "Czy chodziło Ci o"
Też myslalem ze chodzi o Eve Longorie
Ludzie uwierzcie w ludzkie umiejetnosci, a nie tylko siedzicie przed komputerem i wszystko to FEJK, twoje istnienie to fejk...
Ej mózgi... miotacz to ten co rzuca piłkę, a tą piłkę tak posłał pałkarz.
Ej mózgu, pisze się "tę piłkę" a nie "tą piłkę".
najss :] ale ręka go musiała trochę boleć wiem jak to jest
Ty to chyba od fapania albo z ciebie taki sam fake
Fotomontaż – obraz fotograficzny otrzymany przez sfotografowanie kompozycji utworzonej z wykorzystaniem odbitek fotograficznych, ilustracji, wydruków, innych obrazów itp., a także różnych przedmiotów. Stosowany m.in. jako plakat, ilustracja prasowa, itp. a nawet jako samodzielne dzieło sztuki.
Fotomontaże dotyczą zarówno fotografii cyfrowej, jak i tradycyjnej. Obecnie najczęściej, z racji na łatwość obsługi i szeroki wachlarz możliwości programów do obróbki grafiki rastrowej, do przygotowywania fotomontaży wykorzystuje się komputery.
@topic
fake
"Pic na wodę, fotomontaż" - za: Słownik frazeologiczny edupedia.pl:
oszustwo, zmyślona historia;
przykład: "Pic na wodę, fotomontaż. Ta fotka/film/historia to na pewno ściema"
Więc mi tu nie pierdol Sherlock'u.
@topic: Chuj wi czy fake, fajnie wygląda.
"Pic na wodę, fotomontaż" - za: Słownik frazeologiczny edupedia.pl:
oszustwo, zmyślona historia;
przykład: "Pic na wodę, fotomontaż. Ta fotka/film/historia to na pewno ściema"
Więc mi tu nie pierdol Sherlock'u.
@topic: Chuj wi czy fake, fajnie wygląda.
O mój sodki Jezu ty nie przytaczaj takiego czegoś, chodzi o to w topicu co jest to fotomontaż czyli czy film może być, bo według mnie film jest po prostu zmontowany ale nie jest to fotomontaż przeczytaj jeszcze raz to co przytoczyłem ale tak jak na lekcji polskiego pani mówiła czytaj ze zrozumieniem. Bo inaczej Watsonie
O mój sodki Jezu ty nie przytaczaj takiego czegoś, chodzi o to w topicu co jest to fotomontaż czyli czy film może być, bo według mnie film jest po prostu zmontowany ale nie jest to fotomontaż przeczytaj jeszcze raz to co przytoczyłem ale tak jak na lekcji polskiego pani mówiła czytaj ze zrozumieniem. Bo inaczej Watsonie
Ja obstawiam, że to właśnie Ty nie ogarniasz tego co się Tobie przekazuje.
Patrząc na składnię tego zdania, które napisałeś wnioskuję, że to Ty nieczęsto bywałeś na polskim.
Jeszcze raz, spróbuję trochę prościej, żebyś zrozumiał:
"Pic na wodę, fotomontaż" to wyrażenie, fraza, używana jako całość do wyrażenia swojego podejrzenia co do wątpliwej autentyczności opisywanego w ten sposób zjawiska.
Rozluźnij troszkę poślady i nie próbuj na siłę dowodzić swojej inteligencji bo się kompromitujesz.
Z mojej strony wszystko, pozdrawiam.
Patrząc na składnię tego zdania, które napisałeś wnioskuję, że to Ty nieczęsto bywałeś na polskim.
Jeszcze raz, spróbuję trochę prościej, żebyś zrozumiał:
"Pic na wodę, fotomontaż" to wyrażenie, fraza, używana jako całość do wyrażenia swojego podejrzenia co do wątpliwej autentyczności opisywanego w ten sposób zjawiska.
Rozluźnij troszkę poślady i nie próbuj na siłę dowodzić swojej inteligencji bo się kompromitujesz.
Z mojej strony wszystko, pozdrawiam.
Ty to chyba za często w szkole bywasz bo widzę ze nie rozumiesz o co mi chodzi. Zgadzam się z tobą w 100 % ALE mi chodzi o to że nazwanie zmontowanego filmu (wpierdolenia do tego filmu ufo, wielkiej stopy, kolesia z nadludzka zdolnością przechwytywania piłek) fotomontażem jest błędne. Praw dalej swoje teorie o moim życiem ty zapewne jesteś bardziej wyjebisty od nie jednego na tym/tej forum/stronie (zwał jak zwał)
A Dieeiervonsatan sie nie wpierdalaj Proszę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów