Dam Ci dobrą radę:
1. Wstań od komputera
2. Podejdź do ściany
3. Stań twarzą do niej, następnie zrób parę kroków w tył
4. Pochyl głowę i zrób kilka szybkich kroków w przód.
UP dokładnie, już chyba na pierwszym bokserskim treningu uczą by wyprowadzać ciosy całym ciałem.
taaa bo ten przychlast korwin ze swoimi zjebanymi pomyslami jest lepszy...
47% mają republikanie w USA, a to są praktycznie takie same poglądy jak Korwina.
I w stanach gdzie oni żądzą jest fajnie, a nie tam gdzie rządzi ta czerwona swołocz demokraci jest chujowo.
Przynajmniej dla mężczyzny, nie wiem jak dla pizdy. U nas tacy "demokraci" to 95% sejmu.
Ja tam bym chciał jak w Texasie mieć 8% podatku, prawo do wychowania dzieci po mojemu czy do posiadania broni by rodziny bronić, i wiele wiele innych wolności.
Tak więc czerwone owsiki, w dupie byliście i gówno widzieliście.
boi sie ze Korwin tate mu od koryta odciągnie i będzie musiał się wziąć za uczciwą prace
I jeszcze tylu debili ci dało piwo, ja pierdole, jak ten wasz ciul ostanie kurwa nie wiem premierem/prezydentem/krulem to się zdziwicie małolaty jak zjebaliście sobie życie. Teraz sami nie potraficie się wysrać, a chcecie całkowitej samodzielności.
Korwin modeluje swoje poglądy jak chce, jego plany zmieniają się jak plany III Rzeszy w okresie wojny.
I jeszcze tylu debili ci dało piwo, ja pierdole, jak ten wasz ciul ostanie kurwa nie wiem premierem/prezydentem/krulem to się zdziwicie małolaty jak zjebaliście sobie życie. Teraz sami nie potraficie się wysrać, a chcecie całkowitej samodzielności.
Korwin modeluje swoje poglądy jak chce, jego plany zmieniają się jak plany III Rzeszy w okresie wojny.
Przecież teraz w Polsce jest tak dobrze, że ludzie spierdalają pracować, żyć i rodzić dzieci na zachód który bogacił się 50 lat temu dzięki takim Korwinom, bo mają taką faneberię, a nie dlatego że nie mają z czego żyć. Musi tak być, bo w TVN tak mówili, w GóWnie pisali, a rzeczywistość za oknem to iluzja.
Korwin powiadasz zmienia poglądy?
No akurat jest dużo lepszy.
47% mają republikanie w USA, a to są praktycznie takie same poglądy jak Korwina.
I w stanach gdzie oni żądzą jest fajnie, a nie tam gdzie rządzi ta czerwona swołocz demokraci jest chujowo.
Nie obrażaj krula. Republikanie to też niezłe mendy i nie mają w Polsce swojego odpowiednika pod względem programowym, chociaż wały kręcą nie gorzej niż POPiS. KNP najbliżej jest do Tea Party.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów