Nie spodziewałem się takiej końcówki ^^
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zna ktoś tytuł tej nutki??
Jebnąć rumuna z krzesła Bezcenne
fake w chuj wcale że krzesło nie było nadpiłowane i wcale ziomek przed pierdolnięciem nie zrobił zooma na rumuna
Zabson bgt napisał/a:
fake w chuj wcale że krzesło nie było nadpiłowane i wcale ziomek przed pierdolnięciem nie zrobił zooma na rumuna
kogo to kurwa obchodzi
piwo bo nie lubię rumunów i nie dziwie się Nicolasowi Sarkozemu że chce ich wyjebać z kraju, polska dla polaków, ziemia dla ziemniaków, księżyc dla księży.
amen
amen
kurw za tydzień wróci z posklejanym akordeonikiem
Jerome Le Banner
A ja mam pytanie jaki jest rekord postawionych piw za jeden temat?? Bo teraz widze 523 i jestem w szoku. Odkad tu jestem takiej ilości browarów jeszcze nie było.
Edit:
565 piw.
Edit:
565 piw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów