Śpiewanie i tańczenie to mały chuj, to jest to czym można pochwalić się światu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Śpiewanie i tańczenie to mały chuj, to jest to czym można pochwalić się światu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Docieramy chyba do kresu naszej cywilizacji, z niecierpliwością czekam na jakąś większą katastrofę typu zderzenie z inna planetą.
saves napisał/a:
Wyjątkowy talent. Na miarę gościa malującego kutasem portrety czy łykającego i wypluwającego w żądanej kolejności ponumerowane kule bilardowe. Rzygam tymi śpiewającymi i tańczącymi pajacami. To, lepiej lub gorzej, potrafi każdy. A ile znacie osób potrafiących wciągnąć pęto kiełbasy dupą??? Ma mój gust powinna trafić do finału. Tam pewnie wepchnie sobie arbuza w pizdę.
ty tak serio? myślisz że wciągnęła to dupą a nie wsadziła w majtki?
Najprawdopodobniej jej zapłacili, zeby tam wystąpila.
Jestem na TAK! 3x TAK!!!
To przecież Eric Cartman wymyślił spożywanie posiłków dupą. Szkoda, że "piesek" się po zjedzeniu kiełbasek nie oblizał.
Czarny jaki zbulwersowany, a pewnie po wyjściu ze studia wysrał się na trawniku jak jego towarzysze z Afryki w centrum Paryża.
Obwisla dupa jak u mojej ex zony. Jedrna przed slubem, a się pozniej zapuscila jak kazda kurwa ktora poczuje stabilizacje.
chocho napisał/a:
Jakie kurwa świętoszki w tym jury. Każdy się odwraca i krzywi.
A po programie pewnie zapinali ją aż wióry leciały.
raczej skwarki nie wióry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów