📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie, chujowe. Ale sam pomysł, żeby coś takiego odwalić na stadionie - spoko
Pozdro(L)
Pozdro(L)
prazon99 napisał/a:
Spóźniliście się lekko 2 tygodnie...
Wiemy ale były problemy z organizacją dlatego zrobiliśmy dziś.
Będzie jeszcze jedna- dłuższa wersja bo to nie wszystko na co nas stać.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak od siebie dodam że bawiłem się super dużo śmiechu i ekstra atmosfera
@up
Byś się wstydził takie gówno na sadola wrzucać. Moda na ten zjebany harlem shake dawno mineła.Dodam jeszcze, że to jak się bawiłeś i jaka była super atmosfera chuj kogo tutaj obchodzi.
Byś się wstydził takie gówno na sadola wrzucać. Moda na ten zjebany harlem shake dawno mineła.Dodam jeszcze, że to jak się bawiłeś i jaka była super atmosfera chuj kogo tutaj obchodzi.
Jaki klub taki Harlem Shake.....
Co ja p***dole...
Chcialem powiedziec - jaki klub, taka oprawa.
Harlemów Shakeów sie zachcialo....Lewusy j**ane
Co ja p***dole...
@up no już wypierdalaj
gówno z dupy
sucho w chuj, nie wrzucaj nawet pełnej wersji, oszczędź nam, prosze w imieniu całego sadola..
Nietzsche napisał/a:
Jaki klub taki Harlem Shake.....
Co ja p***dole...
ciekawe co twoja matka jebała, że taki przygłup jak Ty się jej wykluł
ja tam lubie harlem shake w sensie ten motyw bo tą nute słuchałem na soundcloudzie 4 miesiace temu ALE to jest hujowe. No sorry ale złamaliscie pierwsza zasade tej mody! jedna osoba tanczy w tlumie osob nic nie robiacych czyli stoja,siedza,leza i sraja w bezruchu! a po 15 skundach jest pauza i start a nie jakies hujowe przejscie z windows player
jak tłusty bit wchodzi lepsza bylaby jakas scena z ostrej pacyfikacji pałami tej całej bandy
@up sam sobie przechodź. Film musi być ocenzurowany inaczej reżyser mógłby mieć problemy z kibolami
2x @up zasady są po to by je łamać
Moderator/rzy połączyli posty i teraz wszystkie komentarze się popierdoliły... Weźcie je uporządkujcie albo usuńcie ..
2x @up zasady są po to by je łamać
Moderator/rzy połączyli posty i teraz wszystkie komentarze się popierdoliły... Weźcie je uporządkujcie albo usuńcie ..
zieli88 napisał/a:
ciekawe co twoja matka jebała, że taki przygłup jak Ty się jej wykluł
Twoją starą j*bnęła siekierą po fiucie. Przed tym zabiegiem twoja stara miała na imie Zdzisław.
Harlem Shake in Łomża
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów