📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naprawde was to smieszy, cieszy? Przeciez to jest nie tyle chujowa "piosenka", co chujowa przerobka. Dajcie sobie siana. To bylo smieszne pierwszy raz. KURWA PIERWSZY RAZ.
Ale o co chodzi z tym całym "Harlem Shake"?
Ja pierdole. Żygam tym. Ludzie upadają coraz niżej. Najpierw Gangnam style i inne gówna, teraz to...
Pierdolnijcie się w łeb wszystkie gimbusy tego świata, których to cieszy.
Pierdolnijcie się w łeb wszystkie gimbusy tego świata, których to cieszy.
a jednak ktoś da piwo i ten chuj wejdzie na główną
Dobre, bo Polskie. I widac duzo wiecej osob sie zaangazowalo niz w innych harlemach
O Wy hejtery pieronskie. Jest taka czarodziejska zasada: Jak Ci się nie podoba to lecisz dalej, a ja nakurwiasz hejterski komentarz tracąc 2 razy dłużej czasu niż zajęło by Ci oglądnięcie tego gówna.
Tak i teraz będzie najgorsza rzecz za którą mnie zbesztacie:
Zapraszam na fanpage facebook.com/polskaharlemshake
Tak i teraz będzie najgorsza rzecz za którą mnie zbesztacie:
Zapraszam na fanpage facebook.com/polskaharlemshake
Wiem, że rzygacie już harlem szejkiem. Ja też Ale mimo wszystko postanowiłem się z wami podzielić występem kolesia z mojego technikum
Enjoy
Na co dzień w szkole jest pociesznym wiecznie beatboxującym grubaskiem .
Enjoy
Na co dzień w szkole jest pociesznym wiecznie beatboxującym grubaskiem .
Niech ktoś to zremiksuje z gangnam style, uznam świat za skończony i pójdę się powiesić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów