📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy zawsze musza podkladac taki poklad muzyczny do takich filmikow??
Dlaczego lekarze mu powiedzieli, że już nie potupta? Jedynym wytłumaczeniem jest fakt, że chcieli go zmusić do kupowania drogich leków do końca życia, zamiast naturalnymi (prawie darmowymi) metodami wrócić do życia.
Tak wygląda dzisiejszy świat - ewolucja, demokracja i wdupojebacja.
misiek08 napisał/a:
Dlaczego lekarze mu powiedzieli, że już nie potupta? Jedynym wytłumaczeniem jest fakt, że chcieli go zmusić do kupowania drogich leków do końca życia, zamiast naturalnymi (prawie darmowymi) metodami wrócić do życia.
Dla tego że ludzie są leniwi i nie chce im się,wolą łyknąć procha i siedzieć na dupie,przykład:
I cała masa gówna,bez której jesteś nikim i niczego nie osiągniesz.
Jak to mało sadystyczne Bałwanie ?? gość gruby jak beczka po ogórkach napierdala yogę i jest wytrwały jak kubica czy dalajlama... przewraca się i wogóle a huj w dup sam nie wiem o czym ja piszę
Chujowy temat. Idę gdzieś indziej ponarzekać na Tuska
pomyslotym napisał/a:
Dzięki. Wiedziałem, że są tu dobrzy ludzie
nmzc, tylko, że teraz wykasowali poprzednie komentarze i wygląda jak bym z dupy wystrzelił z tym moim
Aż się zalogowałem aby dać piwo i skomentować.
Właśnie takich ludzi podziwiam, którzy nigdy się nie poddają i walczą o swoje marzenia. Pełen respekt dla tego Pana, tacy jak on są dla mnie bohaterami
Właśnie takich ludzi podziwiam, którzy nigdy się nie poddają i walczą o swoje marzenia. Pełen respekt dla tego Pana, tacy jak on są dla mnie bohaterami
Wrestling jest dla ciot... tak się składa, że gościu, który ułożył mu trening jest byłym wrestlerem. Były mistrz WCW wagi ciężkiej i takie tam. Nazywa się Diamond Dallas Page (w skrócie DDP) i od jakiegoś czasu zajął się układaniem treningów, kręceniem filmów instruktażowych, oraz wydał własną markę DDP Yoga. Pomagał także innym byłym wrestlerom takim jak Scott Hall (znany także jako Razor Ramon) oraz Jake 'The Snake' Roberts (swoją drogą nieźle popierdolony koleś, który wszedzie łaził z wężem...). Obaj popadli w alkoholizm i mieli problemy z narkotykami. Sporo przytyli, stracili formę i wpadli w wielkie problemy. Dzięki DDP obaj wiodą szczęśliwe życie jako sprawni, nieuzależnieni ludzie.
Tutaj filmik sprzed roku. Scott ledwo co mówił przez telefon, nie mógł chodzić nie mówiąc o innych czynnościach... Minął rok, a Hall mógłby wrócić do ringu.
Jeżeli będzie zainteresowanie tematem (w co w chuj wątpię) to mogę popisać o tym więcej.
Wielkie piwo dla Pana z filmu oraz dla DDP.
Tutaj filmik sprzed roku. Scott ledwo co mówił przez telefon, nie mógł chodzić nie mówiąc o innych czynnościach... Minął rok, a Hall mógłby wrócić do ringu.
Jeżeli będzie zainteresowanie tematem (w co w chuj wątpię) to mogę popisać o tym więcej.
Wielkie piwo dla Pana z filmu oraz dla DDP.
tak to jest z weteranami, jest potrzebny dla państwa jak jest sprawy bierze udział w wojnie, a później skutki są takie, że kula w łeb gdzieś na froncie albo jak to media podają ranny( bez nóg, rąk bądź tak okaleczony, że warzywo) później musi sobie radzić z reguły sam
Wielkie bro dla gościa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów