📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
jebany brudas.. podejrzewam, że to jeszcze w anglii było?.
Czy okrzyk pana "kamerzysty" śrubokręta nie przypomina wam czegoś ?
btw. Ciekawe jak wy byście zareagowali gdybyście szli sami i widzieliście grupkę muginów którzy tak traktują kobietę.
btw. Ciekawe jak wy byście zareagowali gdybyście szli sami i widzieliście grupkę muginów którzy tak traktują kobietę.
marcin9002 napisał/a:
W nocy bym ich nie zauważył
Może w jakimś gównianym kraju gdzie mówi się po francusku, gdzie pełno tego g.... chodzi, takie rzeczy są normą. W Polsce niestety kiepsko widział bym przyszłość takiego zera. Ostatnio zbyt wiele czarni wymagają od białych i wystarczy źle na nich popatrzeć a już oskarżają wszystkich o rasizm a sami się panoszą po ulicach niczym bogowie. Dlatego też Polska nie była i nie będzie gościnnym krajem dla czarnoskórych nie chcemy mieć tutaj bajzlu zrobionego przez Nigeryjskich obywateli.
Zesmy ich przywiezli, bo brakowalo niewolnikow. Nadeszla era praw czlowieka, niewolnictwo nie jest juz stosowane, zatem i niewolnicy zbedni, takze wypierdalac do Afryki. Bez selekcji, wszyscy won.
do tego BIAŁĄ dziewczynę!
spoko loko dorwałem negatywa, siedzi teraz obok<edit>i robi to z moim kotkiem</edit>
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-05-31, 23:18 ]
a ja dorwałem Ciebie
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-05-31, 23:18 ]
a ja dorwałem Ciebie
ale jej zajebal
Liść jak liść, ale na końcu jakiś kozak ją przewrócił poprzez kosę. To woła o pomstę do nieba. Ciekawe jak by spierdalali gdyby szła męska ekipa.
Nie wiem jak mentalność europejczyków, ale w krajach typowo słowiańskich nie wychodziliby nawet do sklepu żeby zrobić zakupy, bo mamy zdolną młodzież. A o Rosji wolę nie wspominać. 1 Rusek na stado 5 niggerów styknie.
Nie wiem jak mentalność europejczyków, ale w krajach typowo słowiańskich nie wychodziliby nawet do sklepu żeby zrobić zakupy, bo mamy zdolną młodzież. A o Rosji wolę nie wspominać. 1 Rusek na stado 5 niggerów styknie.
co jak co, ale zaczyna mnie wkurwiać te rasistowskie pierdolenie o murzynach. I tu i tu spotkasz skurwiela, przykładem jest cała pierdolona Rosja. Akurat zajebiście chętnie zajarałbym kiedyś z murzynem. Takim kurwa, biggest motherfucker from the hood.
Wiecie, co mnie rozpierdala ? Taki murzyn przyjedzie z USA, i jak byś go nie skwitował, to ma na to wyjebane. Chuj w dupę brudasom z Somalii. Mówię o normalnych ludziach. Teraz, kurwa, wypierdalać na zmywaki do UK. Tam bez względu na wszystko dla każdego jesteście tym samym, co Rumun na przystanku w Polandii. I zapierdalać myć talerze, bo tam gdzie czarny ziomuś z LA przyjechał jako turysta, my zapierdalacie za drobne jak śmiecie. Kurwa jego mać, Polacy.
Wiecie, co mnie rozpierdala ? Taki murzyn przyjedzie z USA, i jak byś go nie skwitował, to ma na to wyjebane. Chuj w dupę brudasom z Somalii. Mówię o normalnych ludziach. Teraz, kurwa, wypierdalać na zmywaki do UK. Tam bez względu na wszystko dla każdego jesteście tym samym, co Rumun na przystanku w Polandii. I zapierdalać myć talerze, bo tam gdzie czarny ziomuś z LA przyjechał jako turysta, my zapierdalacie za drobne jak śmiecie. Kurwa jego mać, Polacy.
Napiszę krótko.
To Kutas Jebany. Moge dostać Warn-a.
Ale za darmo nie wolno bić Kobiet. JEBAĆ CZARNEGO.Tego co ją uderzył...
No Kurwa nie wolno. Tak się nie robi...
To Kutas Jebany. Moge dostać Warn-a.
Ale za darmo nie wolno bić Kobiet. JEBAĆ CZARNEGO.Tego co ją uderzył...
No Kurwa nie wolno. Tak się nie robi...
Złamas zwykły i tyle. A że czarnoskóry to co z tego? Polacy, Rosjanie, Japończycy czy Anglicy nie biją kobiet?
Normalnie nie mogę jak widzę takich ujów.
Pewnie połowa mocnych w gębie zostałaby mocnymi tylko w gębie.
Normalnie nie mogę jak widzę takich ujów.
marcin9002 napisał/a:
Pewnie połowa mocnych w gębie zostałaby mocnymi tylko w gębie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów