Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mniej obraźliwe?
A co do kmiotosława, któremu na wymię Ptoon:
Skoro jesteś w Polsce, żresz polski chleb, oddychasz polskim smogiem, korzystasz z polskiej służby zdrowia, użyteczności publicznych, mówisz językiem polskim bo nauczyłeś się go w polskiej szkole, utrzymanej z polskich podatków, to zamknij ten durny ryj zamiast wycierać go sobie Polską bo za mleko jej jeszcze nie zapłaciłeś szczochu.
pozdrawiam
Skoro kara się prawnie za pisanie "żydostwo" to czemu nie kara się prawnie za pisanie "polactwo" ?
Kto i kiedy został prawomocnie skazamy za użycie terminu "żydostwo"?
A co do "polactwa", to jest to termin z zakresu socjologii, kryminologii i psychiatrii. Nie wiem na jakiej podstawie jego używanie miałoby być zakazane.
A co się mają rzucać na byle barachło
Podjedzie taki z eskortą samymi Audikami pod klub to wszystkie świnie jego
Doktor habilitowany nauk prawnych, sędzia Trybunału Stanu, od 89 roku specjalista od legislacji, 50 opinii i ekspertyz prawnych na zlecenie Sejmu i Senatu, Kancelarii Prezydenta RP oraz centralnych i naczelnych organów państwowych. Autorka ok. 90 publikacji naukowych. Konserwatywna, absolutnie niepoprawna politycznie, sprzeciwiała się traktatowi lizbońskiemu i była wiele razy karana przez komisje etyki za mówienie wprost i bez ogródek.
Taki z niej doktor nauk prawnych jak z 90% dzisiejszych studentów inżynierowie. Trochę powagi.
Skoro kara się prawnie za pisanie "żydostwo" to czemu nie kara się prawnie za pisanie "polactwo" ?
Mniej obraźliwe?
A co do kmiotosława, któremu na wymię Ptoon:
Skoro jesteś w Polsce, żresz polski chleb, oddychasz polskim smogiem, korzystasz z polskiej służby zdrowia, użyteczności publicznych, mówisz językiem polskim bo nauczyłeś się go w polskiej szkole, utrzymanej z polskich podatków, to zamknij ten durny ryj zamiast wycierać go sobie Polską bo za mleko jej jeszcze nie zapłaciłeś szczochu.
pozdrawiam
Chuj z moimi poglądami, ale napisałem post wspierający konserwatywnego polityka i ukazujący hipokryzje mainstreamowcyh mediów, co mogłoby wskazywać na to, że sam jestem po "prawej" stronie, a ty piszesz mi coś takiego za to, że użyłem słowa "polactwo" jako cytat kogoś z "lewej" strony? Biedna ta nasza umęczona ojczyzna, że ma takich obrońców jak ty, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
Weź człowieku zobacz dowolne wystąpienie, wywiad, wypowiedź tego polityka i powiedz, że ona nie robi złej roboty. Ona nie jest żadną konserwatystką, to zwykły produkt partyjny z mocnym odchyłem na Toruń. No i chamka pierwszej wody.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów