Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
, więc maszyna bez zbędnych kontrolujących wysokość komputerów.
No właśnie, jeszcze by się darła bezczelnie "pull up! pull up!" albo "terrain ahead" i na co to komu? Nie będzie mi tu wmawiać, że mam za blisko brzozy.
Jak już to C-47 Skytrain, DC-3 to wersja cywilna a tu jak byk masz kamuflaż wojskowy.
Czyli pospolita "Dakota"
Ponadto, postanowiłeś skopiować komentarz z joemonstera żeby było wiarygodniej
Choćby dopłacali, to bym nie wsiadł do takiego gruchota.
Boś burak i ignorant.
DC3ki zrewolucjonizowały świat transportu powietrznego w latach 30/40 ubiegłego wieku.
To, że dziś możesz sobie wykupić lastminyt, w 2h dolecieć do Egyptu albo innych Tunezjów i cebulować zagramanicom zawdzięczasz między innymi temu Douglasowi.
Znam wielu ludzi, którzy zapłaciliby masę pieniędzy, żeby przelecieć się Dakotą. Właśnie z tego typu samolotu skakali amerykańscy spadochroniarze podczas IIWŚ i jest to taka klasyka w samolotach jak Ford Mustang wśród samochodów.
rockface123, chuja się znam ogólnie, dwa razy leciałem, ale większe zaufanie budzi we mnie samolot z takimi silnikami jak ma np. Boeing 737, a nie takie rozklekotane śmigiełka. Mam wrażenie, że w każdej chwili się może ujebać.
tylo jedna rzecz może ujebać te śmigiełka - 2 cm Flakvierling 38
Sadole nadszedł ten dzień, w którym Bonguś przyznał, że istnieje jednak coś czego jeszcze nie robił
Niedługo zaczniecie robić "bongusiowi" lachę tylko dlatego że istnieje... kurwa ludzie ogarnijcie się! Sram na suchar mistrza i mam wyjebany na to co napisał.
No widzisz Bongomanie, a prezydent musiał gratem...
Co do tematu to aż miło popatrzeć na takie klasyki.
BongMan piloci mieli by z Ciebie polewe za Twoje słowa, takie samoloty mogły lądować w zaoranym polu, kępach trawy itp, nowy samolot po takim lądowaniu złamałby się w 4 miejscach, takie maszynki są nie do zajebania.
Co do tematu to aż miło popatrzeć na takie klasyki.
Ależ mają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów