📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Może tak nisko leciał bo miał awaryjnie lądować i musiał wypalić paliwo (im niżej leci samolot tym więcej paliwa zużywa).
Ten pałac to budynek parlamentu. Żeby tak koło naszego przelatywały samoloty na niskim pułapie i tak nagle przez przypadek...
szafarz napisał/a:
Ten pałac to budynek parlamentu. Żeby tak koło naszego przelatywały samoloty na niskim pułapie i tak nagle przez przypadek...
Nadzieja umiera ostatnia
przecież to desant naszych rodaków na zmywak w UK....Tansze bilety bo bez lądowania
reklamę kręcili koniec spekulacji
To są "Zielone Świątki" na Węgrzech (2 razy byłem na nich). Samoloty/helikoptery latają nisko nad miastem jako punkt kulminacyjny imprezy, genialnie to wygląda. I tak będziecie pierdolić, że jestem pedałem itp.
To bylo cos w stylu red bull air race. Bylem widzialem, impreza trwala dobre pol dnia. Byly samoloty pasazerskie, akrobacyjne, mysliwce, helikoptery, bombowce i wiele innych modeli w tym z logo red bulla. Autor to klamca i illuminata!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów