gdzieś w polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@Max Ibuprom jesteś jebnięty? fajnie ale nie chwal się.
Oby zginął sam, nie pociągając za sobą nikogo i nikogo nie wpędzając w kalectwo.
FrasQs napisał/a:
Jakbyśmy żyli w normalnym państwie to takie auta widzielibyśmy codziennie na drodze.
Jakbyśmy żyli w normalnym państwie to takich popisów nie widywalibyśmy na publicznych drogach.
Żyjemy w normalnym państwie.Jest normalnie okradane,normalnie jest już sprzedane ,za paczkę dropsów.
Niech zdycha Władza.Niech zdychaaaaaa .
Niech zdycha Władza.Niech zdychaaaaaa .
No ja widuję takie auta w Polsce. Najdroższe jakie widziałem? Rolls Royce Phantom.
Najbardziej egzotyczne? 599GTB albo 458.
W Polsce nie zobaczysz Koenigseggów, Pagani, Bugatti, McLarena. Reszta jest.
Tak to SLR było, Gallardo Superleggera, Murcielago, Continental GT, GT-R, SLS.
Najbardziej egzotyczne? 599GTB albo 458.
W Polsce nie zobaczysz Koenigseggów, Pagani, Bugatti, McLarena. Reszta jest.
Tak to SLR było, Gallardo Superleggera, Murcielago, Continental GT, GT-R, SLS.
poloo89 napisał/a:
Jakbyśmy żyli w normalnym państwie to takie auta widzielibyśmy codziennie na drodze.
Jakbyś mieszkał w okolicach Wiejskiej, to byś widział lepsze auta codziennie na drodze.
Pierdolicie jak potłuczeni. W Polsce widziałem Murcielago, slsy, gtry, californie, f430, porsche co nie miara i inne Astony Martiny. A sąsiad z osiedla ma Continentala GT i zajebiście, bo przynajmniej jest czego pozazdrościć i mieć jakieś marzenie żeby kiedyś dorobić się takich egzotyków.
gabro mowa nienawiści skufysynu, sam jesteś pojebany, ssij ^^
à propos aut w polsce
Aż się przypomniało
shavoth napisał/a:
-Jestem kozakiem!!! Jestem zajebisty!!!!
-Wysoki sądzie, ja naprawdę nie widziałem tych pieszych, a ten wózek z niemowlakiem sam wjechał mi pod koła.
ojojoj nie zesraj się. jakbyś miał takie auto to sam byś tak zrobił pozatym widzisz, że dwóch ludzi stoi przy przejściu z kamerami i jakby coś to by mu pomachali, żeby anulował albo powiedzieli człowiekowi co przychodzi żeby poczekał 10 sekund. Prawdopodobieństwo wyrządzenia krzywdy tutaj pieszym było zerowe. Po prostu zazdrościsz i tyle.
nie wiem skad u nas moda, ze jak ktos jezdzi niezla fura, to trzeba mu pocisnac, ja tam sie ciesze ze jeszcze widzi sie na naszych drogach takie auta, chyba ze jezdzi nim jakis polityk, wtedy wiadomo ze nakradl.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów