📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Magik2501 napisał/a:
Znakomite! Przecież wiadomo, że z tyłu z środka jest najlepszy pogląd na drogę...szczególnie przy wyprzedzaniu
a nie zauważyłeś geniuszu,że ma monitorki w zagłówkach i widzi jak w lusterkach ?
szpila_forever napisał/a:
Bo można.
Bo to coś nowego.
Bo można myśleć o czymś innym niż skąd wziąć na podatki i zus.
Bo nie trzeba certyfikacji aby wziąć odpowiedzialność za swoje życie.
Bo to bardziej rozwijające niż pytanie "po chuj" o rzeczy których się nie rozumie.
bo to niepraktyczne
bo nowe nie znaczy lepsze
bo ma się za dużo chajsu
bo pytanie po chuj broni się samo w sobie
a to chyba najgłupszy i jeden z najmniej praktycznych tuningów jakie widziałem, jest tak głupi że aż śmieszy, panie łoo kurwa
Stare w chuj. Ktoś to wrzucił ponownie na jewtóbe niedawno ale stare.
Co do sensowności tego - w razie wypadku ma najbezpieczniejsze miejsce.
Co do praktyczności - zerowa.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Co do sensowności tego - w razie wypadku ma najbezpieczniejsze miejsce.
Co do praktyczności - zerowa.
Powinien gumą przez łeb dostać za zepsucie dobrego wozu .
Bo to dla crash-test by uzyskać najwięcej punktów dla bezpieczeństwa kierowcy
Na sadistic'u cała prawda !!!
A skąd wiesz do czego to ma być wykorzystywane, że twierdzisz że nie praktyczne?
Cytat:
bo nowe nie znaczy lepsze
W pełni się z Tobą zgadzam.
Cytat:
bo ma się za dużo chajsu
Chuj Cię to obchodzi.
Stwierdzenie "bo można" broni się samo.
Dlatego, że niektórzy ludzie robią coś "bo można", klikasz w tej chwili pod durnym filmikiem, zamiast myśleć jak ogień wykrzesać.
Pierwsza "limuzyna", gdzie szycha może siedzieć sobie z przodu, a nie z tyłu auta. Ciekawe, czy w nowych Rolls Royce'ach to będą robić
okurwa Czyli jeśli zamiast samych lusterek bocznych widzisz na ekranach obraz z kamer umiejscowionych w tychże lusterkach bocznych, to nadaje się to rozwiązanie tylko do cofania?
_Azazel napisał/a:
Jakbyś geniuszu nie zauważył one są ustawione tak że widać tył, żeby mógł wycofać
To są ciapate, tego nie ogarniesz...
okurwa Czyli jeśli zamiast samych lusterek bocznych widzisz na ekranach obraz z kamer umiejscowionych w tychże lusterkach bocznych, to nadaje się to rozwiązanie tylko do cofania?
Niech mu sie kurwa android zawiesi przy 150 na autostradce;D
Poza tym chuj mu w dupe bo ciapek;D
Poza tym chuj mu w dupe bo ciapek;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów