📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pewnie wcisnol się w kolejkę po hamburgera ;] to stany tego się nie da zrozumcie ;p
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Przeciez widac ze auto jest spalona przyjechał ubezpieczyciel WYPŁACA 100% szkody (czyli wartość rynkową auta) a ty sobie je zabierasz , postanowili sie jeszcze zabawic bo auto i tak na szrot pozdro !@
wheresally napisał/a:
A ja mam prostą metodę .Jak wychodzę z wozu to podłączam takie cieniutkie dwa kabelki .Potem jak widzę że ktoś w niego napierdziela naciskam 2 czarodziejskie piloty naraz i .....Jebut. Bak wyjebał w powietrze a koleś sie pali. Kabelki się stopiły a płytka od komunikacji bezprzewodowej byla wlutowana w komputer pokładowy.Raczej nikt nie dojdzie co tak naprawdę się stało i jaki był powód eksplozji .Iskra,kosmici .a może wstrząsy od bejzbola.
Weź Ty przestań wpierdalać te niemieckie warzywa, bo ci już te bakterie sagan infekują.
dużo ciekawszy by był ten film gdyby właściciel tego samochodu wyskoczył zza rogu z kałachem
jebać murzynów
jebać murzynów
Akcja "Opel Calibra fan club" :]
A jak siedzieli na plantacji to co najwyżej mogli ujeżdżać swoje kobiety. Brawo USA.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów