Typek próbuje zburzyć stodołe gównem ze znaczkiem bmw
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właściciele BMW rodzą się debilami czy to jest umiejętność nabywana z czasem?
tak czytam komentarze i czytam... to rozjebał tę beemkę, czy nie? bo nie wiem, czy warto oglądać.
BKKW napisał/a:
Tytuł powinien brzmieć "Niszczenie BMW za pomocą stodoły".
W fantastico się bawisz?
marian.wiertarski napisał/a:
Typek próbuje zburzyć stodołe gównem ze znaczkiem bmw
E60 z Xdrive jeszcze długo nie będzie gównem. Zapewne to 10letnie BMW jest więcej warte, niż Twoja chata i Twoje 1.5 w garażu.
No co wy panowie. Przecież bmw to gówno. Niech pizdy dalej jeżdżą swoimi fiutami 1.2 pod maską w którym szczyt wyposażenia (o którym nawet pierdolą w telewizji na reklamach) to klimatyzacja, gdzie kurwa od 15 lat chyba żadnej beemki bez klimy nie wypuścili z fabryki... Ale co tam, nie wiedza co tracą. Ale właściciel tego auta to debil i szkoda samochodu.
Loaloa napisał/a:
Ja pierdole, BMW ale wstyd.
Widzę, że wychodzisz na ludzi... tranzystor BWM to syf
Dlatego lepiej kupić audi quattro:)
starystulejarz napisał/a:
Dlatego lepiej kupić audi quattro:)
Po co jeszcze gorsze auto od BWM kupować ?!
Eleir napisał/a:
No co wy panowie. Przecież bmw to gówno. Niech pizdy dalej jeżdżą swoimi fiutami 1.2 pod maską w którym szczyt wyposażenia (o którym nawet pierdolą w telewizji na reklamach) to klimatyzacja, gdzie kurwa od 15 lat chyba żadnej beemki bez klimy nie wypuścili z fabryki... Ale co tam, nie wiedza co tracą. Ale właściciel tego auta to debil i szkoda samochodu.
A to synku, ile trzeba miec pod maska, zebys nabral szacunku...?
Tak z ciekawosci pytam....
50m dalej stał jakiś Jelcz albo inny Star, czy Kamaz który by tę stodołę przewrócił z drugiego biegu...
BTW, czytam komentarze i mam zajebistą bekę jak ludzie potrafią się pienić o to, że ktoś nazwał BMW gównianym samochodem
To jest mniej więcej taka analogia jakby ktoś powiedział, że dżem malinowy jest chujowy, a drugi wygarnął że pewnie go nie stać i wpierdala najtańszy truskawkowy! Społeczeństwo to już serio jest pojebane.
BTW, czytam komentarze i mam zajebistą bekę jak ludzie potrafią się pienić o to, że ktoś nazwał BMW gównianym samochodem
To jest mniej więcej taka analogia jakby ktoś powiedział, że dżem malinowy jest chujowy, a drugi wygarnął że pewnie go nie stać i wpierdala najtańszy truskawkowy! Społeczeństwo to już serio jest pojebane.
E61 - najbardziej gówniane z gówienek ze śmigiełkiem na masce, pewnie dlatego tak popularne u nas jak passat tedei. Liczyłem, że szopa wygra ponieważ konstrukcyjnie jest mocniejsza jak to kombi. Dziękuję za utwierdzenie mnie w przekonaniu o słuszności moich ocen kierowców pojazdów ze znaczkiem "Bóg Mnie Wybrał"..
I wcale nie uważam, że bmw kupują sami debile. Jest natomiast coś dla mnie niezrozumiałego w tej marce, że jeśli ktoś się wykazuje skrajnym kretynizmem i umysłową mielizną na poziomie ameby to wybiera właśnie bmw..
I wcale nie uważam, że bmw kupują sami debile. Jest natomiast coś dla mnie niezrozumiałego w tej marce, że jeśli ktoś się wykazuje skrajnym kretynizmem i umysłową mielizną na poziomie ameby to wybiera właśnie bmw..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów