Jest wysoko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Jest wysoko
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i w pizdu i wylądował ;P
Nawet gacie zdążył zmienić
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Jest w ogóle jakąś szansa na przeżycie przy takiej wysokości?
Tak, lecąc prosto w dół, nie na płask plecami lub brzuchem.
Przy takim uderzeniu woda wpada dupom a wylatuje uszami
kvoice86 napisał/a:
Od 30m woda jest tak rwarda jak beton, dlatego ratownicy na morzu skacza do wody z helukoptera max z 20 metrów. Dobry materiał
Bzdury opowiadasz w Acapulco skaczą ze skały do wody z wysokości 35 metrów Wiem bo sam widziałem . Tyle że technika się liczy Skoczek musi wejść w wodę idealnie prostopadle niczym sztylet jakikolwiek upadek na dechę równa się śmierć
OpenStreetMaps napisał/a:
Bzdury opowiadasz w Acapulco skaczą ze skały do wody z wysokości 35 metrów Wiem bo sam widziałem . Tyle że technika się liczy Skoczek musi wejść w wodę idealnie prostopadle niczym sztylet jakikolwiek upadek na dechę równa się śmierć
Ja skoczyłem do wody z 30 metrów na nogi
Dlaczemu nikt nie skoczył mu pomóc?
Zbysław napisał/a:
Ja skoczyłem do wody z 30 metrów na nogi
Wierzę, zapomniałeś dodać, że te 30 metrów zebrało się przy 90 podejściach. No i potem miałeś dużo wycierania wody wychlapanej z wanny.
Myślał że będzie spoko
kvoice86 napisał/a:
Od 30m woda jest tak rwarda jak beton, dlatego ratownicy na morzu skacza do wody z helukoptera max z 20 metrów. Dobry materiał
Woda nigdy nie będzie tak twarda jak beton, to bardzo głupi skrót myślowy. W bezpiecznym uderzeniu o taflę liczy się kąt wejścia do wody. Ludzie potrafią bezpiecznie skakać z 50-60 metrów.
redbull.com/int-en/the-physics-behind-cliff-diving
No ewidentnie skoczył w kąpielówkach lub slipkach a wyjęli go w bokserkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów